Právě vysíláme

Otevřete novou zimní sezónu celodenním Grand Openingem na Dolní Moravě

11. prosince 2017 8:00
Otevřete novou zimní sezónu celodenním Grand Openingem na Dolní Moravě

Koncerty, testováním zimních potřeb, dobrým jídlem a pitím, ale hlavně skvělým lyžováním odstartuje moderní horský resort Dolní Morava novou zimní sezónu. Grand Openingu se můžete zúčastnit už v sobotu 16. prosince. Vyhradit byste si na něj měli opravdu celý den. Program totiž začíná o půl deváté ráno lyžováním a skončí až dlouho po půlnoci na večírku se skvělými DJ. A ta nejlepší zpráva? Celodenní skipas pro všechny generace pořídíte už za 100 korun!

Postavit se na sjezdovku můžete již v 8.30 ráno. A až do 11.00 hodin pak můžete trénovat na závod, který se pojede na sjezdovce Ondráš. Děti i dospělí mohou zápolit o ceny věnované resortem Dolní Morava a dalšími partnery. Po obědě si určitě rádi odpočinete u skvělých koncertů.

Vybírat můžete hned ze čtyř. Kromě kapel Two Men a Mr Loco vystoupí tuzemské hvězdy Lake Malawi a Debbi. Třinečtí Lake Malawi působí napůl v Česku a napůl v Londýně. Za sebou mají mnohá vystoupení na českých festivalech, koncert na slavném festivalu The Great Escape v Brightonu a jejich turné Furch Tour bylo beznadějně vyprodané. Jako předskokany si je vybrali slavní The Kooks, Mika nebo 30 Seconds to Mars. Také česko-německá zpěvačka Debbi je velkým objevem posledních let. Za svou tvorbu dostala například cenu Anděl, a to v kategorii Nejlepší píseň roku.


Během dne můžete ochutnat něco z bohatého cateringu nebo se vydat do některého z testovacích stánků. Testing Day Show magazínu nabídne k vyzkoušení lyže Fischer, brýle, lyžařské helmy, batohy, ponožky, lyžařské hole, sportovní kamery a další vybavení. Stánek Testovacích dnů s Alpsportem bude mít k dispozici nejrůznější skialpinistické vybavení.

Po posledním koncertu odstartuje večírek v Aprés Ski baru U Slona, kde se o zábavu až do ranních hodin postará DJ Tommy Rich. Milovníci lyžování se dozajista vyřádí bez ohledu na počasí. V případě nedostatku sněhu se totiž o tratě starají nejmodernější zasněžovací děla TechnoAlpin a rolby Pisten Bully. Další tipy, kam vyrazit, jak si naplánovat svůj pobyt, informace o cenách a otevíracích dobách najdete na webu www.dolnimorava.cz.

Články, které by tě mohly zajímat