Právě vysíláme

PLEASURE ISLAND 2011

4. dubna 2011 20:37
PLEASURE ISLAND 2011

Roudnice n. L. 27. 8. 2011

PŘICHÁZÍ DALŠÍ ROČNÍK NEJVĚTŠÍHO TANEČNÍHO FESTIVALU U NÁS – PLEASURE ISLAND

Po loňské velkolepé premiéře nového tanečního festivalu Pleasure Island v Hradci Králové, se letos dočkáme i dalšího ročníku, který se uskuteční v sobotu 27. srpna na letišti v Roudnici nad Labem, které se nachází pouhých 30 minut cesty autem z Prahy.

Poslední srpnový víkend se můžete těšit na plnohodnotný festival, který opět nabídne více než 70 umělců, mezinárodních a domácích špiček elektronické hudby. Opět nás čekají 2 otevřená podia. Hlavní open-air House stage nabídne největší hvězdy a legendy houseové hudby, a druhá Hard stage všem příznivcům těch nejtvrdších odnoží taneční muziky naservíruje světovou špičku ve stylech jako hardstlyle a hardcore.

Další 2 velkokapacitní stany, každý o velikosti 2.000 m2, přivítají fanoušky populárních stylů trance a techno. Na všech těchto scénách najdete nejen největší hvězdy prezentující výše uvedené styly, ale také nová talentovaná jména, která Vám dají ochutnat z nových trendů, kterými se světová elektronická hudba ubírá. Tím ale výčet hudebních podií nekončí. I letos na festivalu uvidíte a uslyšíte své oblíbené domácí DJ´s, kteří se představí v rámci několika klubových stanů.

Festival potrvá od 16.00 hodin do 6.00 hodin ráno, a kromě hudebních lahůdek a unikátně pojatých stagí opět nabídne nejvyšší produkční úroveň se zaměřením na maximální komfort pro návštěvníky. Letos bude připraveno několik míst pro odpočinek, spousta zábavních atrakcí, dostatek barů s širokým sortimentem nápojů, a zcela unikátně bude pojato i občerstvení, které nabídne vybrané speciality, které by na letním festivalu čekal málokdo.

Stejně jako vloni se pracuje na vybudování kempu, kyvadlové dopravě, a dalších službách pro návštěvníky z větších vzdáleností. Pořadatelské agentury United Music a holandská Art of Dance tak chtějí pokračovat v nových standardech, které loňský ročník nastavil, a pokračovat v budování značky Pleasure Island do pozice kvalitního evropského tanečního festivalu, který nabídne všem návštěvníkům maximum muziky, zábavy a pohodlí.

Vstupenky na Pleasure Island jsou v prodeji tradičně prostřednictvím sítě Ticketpro. Do konce dubna je koupíte za nejlevnější cenu 795,- Kč, a poté se bude zvyšovat až na konečných 1.195,- Kč  na místě. Informace k VIP vstupenkám budou zveřejněny v následujících dnech.

Více informací k festivalu budete postupně nacházet na www.pleasureisland.cz

Aby Vám čekání uteklo – posíláme krátké video

Pleasure Island 2011Pleasure Island 2010

Články, které by tě mohly zajímat