Právě vysíláme

Po dlouhé době vydává NAUGHTY BOY nový singl. A je to vážně pecka!

21. dubna 2018 7:45
Po dlouhé době vydává NAUGHTY BOY nový singl. A je to vážně pecka!

Fenomenální producent, skladatel a textař Naughty Boy v novém singlu All Or Nothing spojil síly se stále známějším britským talentem zpěvačkou Ray BLK a hudební legendou hip-hopové formace Wyclefem Jeanem.

Singl plný emocí a vlivů reggae, je inspirovaný hořkou SMSkou Naughty Boyovi ex-přítelkyně a pochází z jeho chystaného druhého alba, jehož vydání je naplánováno na letošní rok.

Britský DJ, producent, skladatel, hudebník, rapper a nyní především továrna na okouzlující hity Naughty Boy udělal díru do hudebního světa megahitem La La La, v němž se objevil i zpěvák Sam Smith. Song od té doby dosáhl na YouTube téměř miliardy přehrání a získal jedenáctkrát platinové ocenění. Úspěch následoval i s dalšími písněmi. Jako například Runnin‘ (Lose It All), na které se vedle Naughty Boye objevuje zpěvačka Beyoncé a písničkář Arrow Benjamin. S tímto singlem dosáhl prodeje neuvěřitelných 2,5 milionů kopií. Za svou kariéru nadále spolupracoval s hvězdami jako jsou Ed Sheeran, Whiz Khalifa nebo John Newman.

ČTĚTE TAKÉ: ZAYN MALIK má vážně pech. Po rozchodu s GIGI HADID přišla další rána!

 

Zdroj: Universal Music Czech Republic, YouTube

8 skvělých songů, které by si zasloužily mnohem lepší videoklipy

Články, které by tě mohly zajímat