Právě vysíláme

Po internetu koluje trailer, z kterého lidé šílí! Můžeme se těšit na celovečerní film seriálu Přátelé?

24. ledna 2018 9:10
Po internetu koluje trailer, z kterého lidé šílí! Můžeme se těšit na celovečerní film seriálu Přátelé?

Joey, Rachel, Chandler, Monica, Pheobe a Ross. To je partička kamarádů ze seriálu Přátelé, které prostě miluje a nedáme na ně dopustit. A to dokonce tak moc, že je chceme společně vidět ve filmu!

Přátelé patří snad mezi nejoblíbenější sitcom, který byl kdy natočen. Slavnou šestici nejlepších kamarádů zná snad každý na světě a ty nejvtipnější hlášky si pamatuje každý správný fanoušek. Ačkoliv seriál skončil v roce 2004, stále se objevuje na televizních obrazovkách, a i posté se u něj smíchy popadáme za břicho.

Již několikrát se v minulosti spekulovalo o tom, jestli po několika letech vznikne celovečerní film, který ukáže, jak si hlavní hrdinové vedou po letech. Ke smůle nás všech, nic podobného se bohužel zatím neplánuje, což potvrdili i samotní herci.

I tak ovšem skuteční fandové seriálu nezahálí a sami vytvářejí různé teorie o tom, jak by mohl film vypadat. Na YouTube se dokonce objevil trailer, který je tak skvěle zpracovaný, že opravdu vypadá reálně. Pokud jste však sledovali další osudy herců, kteří legendární postavy ztvárnili, víte, že jsou to pouze poskládané momenty z jejich dalších seriálových rolí.

Ach jo, tak zase nic. Nezbývá nám tedy nic jiného, než doufat, že jednou přeci jen film opravdu vznikne.

 

 

Zdroj: YouTube

Přehled nominací na Oscara

Články, které by tě mohly zajímat