Právě vysíláme

Poslechněte si soundtracky Evropy 2 a nalaďte se na tu nejlepší filmovou náladu!

8. září 2017 15:30
Poslechněte si soundtracky Evropy 2 a nalaďte se na tu nejlepší filmovou náladu!

Nick Jonas feat. Nicki Minaj- Bom Bidi Bom Nicholas Jerry „Nick“ Jonas je americký zpěvák, textař, skladatel, pianista, kytarista, bubeník a herec známý především jako člen Jonas Brothers, pop-rockové kapely, kterou založil se svými bratry Joem a Kevinem Jonasovými. Singl Bom Bidi Bom zazněl ve filmu 50 odstínů temnoty. http://www.youtube.com/watch?v=T04UWqGPiq0 Family Of The Year- Hero […]

Nick Jonas feat. Nicki Minaj- Bom Bidi Bom
Nicholas Jerry „Nick“ Jonas je americký zpěvák, textař, skladatel, pianista, kytarista, bubeník a herec známý především jako člen Jonas Brothers, pop-rockové kapely, kterou založil se svými bratry Joem a Kevinem Jonasovými. Singl Bom Bidi Bom zazněl ve filmu 50 odstínů temnoty.

http://www.youtube.com/watch?v=T04UWqGPiq0

Family Of The Year- Hero
Family Of The Year je americká indie rocková skupina založená roku 2009 v Los Angeles. Jejich skladba Hero, se objevila ve filmu Chlapectví a zároveň se stala největším hitem jejich kariéry.

Alice Russell feat. Darondo- Breakdown
Alice Russell, je britská soul zpěvačka, která se v hudebním světě uchytila roku 2000. Její hit Breakdown zazněl v americké komedii Bez kalhot.

Justice vs Simian- We Are Your Friends
Justice vs Simian je francouzské duo hrající electro house. Skladba We Are Your Friends zazněla ve stejnojmenném filmu.

Alexiane- A Million On My Soul
Alexiane Silla, známá jen jako Alexiane, je kanadská zpěvačka a textařka, jejímž největším hitem je právě skladba A Million On My Soul. Úspěšný song zazněl ve filmu Valerian a město tisíce planet, kde si zahrála i modelka Cara Delevingne.

Články, které by tě mohly zajímat