Právě vysíláme

Poslechněte si soundtracky Evropy 2 a probuďte v sobě filmovou náladu!

15. září 2017 15:30
Poslechněte si soundtracky Evropy 2 a probuďte v sobě filmovou náladu!

Kaleo – Way Down Way Go Islandsko-američtí indie blues-rockeři Kaleo získali tisíce fanoušků po celém světě už svým debutovým a zatím posledním albem A/B z roku 2016, na kterém je hit Way Down We Go, který zazněl ve filmu Logan: Wolverine. KC And The Sunshine Band – Give It Up KC & the Sunshine Band […]

Kaleo – Way Down Way Go
Islandsko-američtí indie blues-rockeři Kaleo získali tisíce fanoušků po celém světě už svým debutovým a zatím posledním albem A/B z roku 2016, na kterém je hit Way Down We Go, který zazněl ve filmu Logan: Wolverine.

KC And The Sunshine Band – Give It Up
KC & the Sunshine Band je americká hudební skupina, která byla založená v roce 1973 v Miami. K jejich repertoáru patří funk, R&B a disco. Skladba Give It Up zazněla ve snímku Kingsman: Tajná služba.

Orishas feat. Heather Headley – Represent, Cuba
Orishas je kubánská hip hopová skupina působící od roku 1998 a skládající se ze dvou členů. Sklladba Represent, Cuba zazněla ve filmu Hříšný tanec 2.

Pixies – Where Is My Mind
Pixies je americká alternativně rocková hudební skupina, která vznikla v roce 1985 v Bostonu. Skupina se rozpadla v roce 1993, ale od roku 2004 hraje příležitostné koncerty. Skladba Where Is My Mind se stala soundtrackem ke kultovnímu snímku Klub rváčů.

Sam Smith – Writing’s On The Wall
Samuel Frederick Smith je anglický zpěvák a textař. Svého prvního úspěchu dosáhl při featuringu skladby „Latch“ od dua Disclosure. Průlomu dosáhl se skladbou „La La La“, která obsadila první místo v anglické hitparádě. Singl Writing’s On The Wall zazněl ve filmu Spectre.

Články, které by tě mohly zajímat