Právě vysíláme

Poslední vstupenky na ROBBIEHO WILLIAMSE v prodeji!

15. dubna 2014 14:10
Poslední vstupenky na ROBBIEHO WILLIAMSE v prodeji!

Se svou novou swingovou deskou přijede Robbie do Prahy už 24. dubna, v prodeji je pár stovek posledních uvolněných vstupenek. Lístky ale můžeš vyhrát na Evropě 2!

Robbie Williams se vrací do Prahy s novým studiovým albem, na kterém se po čase opět vyznává ke své lásce ke swingu. Nové album Robbieho Williamse vyšlo 15. listopadu pod názvem “Swings Both Ways“ a obsahuje sedm předělávek klasických swingově laděných songů a šest novinek, které Robbie dal dohromady se svým dlouholetým přítelem Guy Chambersem. Ten stál u zrodu většiny Robbieho desek i hitů, a tak lze očekávat, že i tentokrát půjde o mimořádně povedenou spolupráci.

ROBBIE WILLIAMS

Robbie Williams je bezesporu jedním z nejúspěšnějších interpretů hudebního průmyslu. Doposud prodal více než šedesát miliónů alb, získal více cen Brit Awards než kterýkoliv jiný umělec (celkem 17) a šest z jeho alb se objevuje v první stovce nejprodávanějších desek v historii Velké Británie. Navíc se zapsal i do Guinnessovy knihy rekordů, kdy se v roce 2006 během jediného dne prodalo více než 1,6 miliónů lístků na jeho koncertní turné.

Robbie Williams se do Prahy vrací po 11 letech. Poslední vstupenky jsou ještě v prodeji.

Články, které by tě mohly zajímat