Právě vysíláme

Praha zažije v červnu největší hudební víkend!

27. května 2016 16:10
Praha zažije v červnu největší hudební víkend!

United Islands of Prague a METRONOME festival proběhnou od 23. do 26. června 2016.

Poslední červnový týden ovládne celou Prahu hudba a hlavní město zažije ten největší hudební víkend všech dob! Kromě již tradičního ostrovního festivalu United Islands of Prague, který již po třinácté představí to nejlepší z evropských i světových hudebních objevů, proběhne v areálu holešovického Výstaviště první ročník METRONOME festivalu!

Za oběma festivaly stojí stejný organizační tým v čele s Davidem Gaydečkou a Martinem Voňkou. V pátek 24. června spojí METRONOME festival a UIOP své síly a areál Výstaviště, ve kterém budou následně probíhat o víkendu koncerty například Iggyho Popa, Foals či The Kooks, ožije velkým společným hudebním večírkem. Pódia této warm-up party rozezní tři české kapely – Michal Ambrož & Hudba Praha, Thom Artway a No Distance Paradise. Vstup na páteční warm-up je zdarma, stejně jako na festival United Islands of Prague.

„Tři koncerty v předvečer festivalu jsou takovou pozvánkou a ochutnávkou toho, jak to bude o víkendu v areálu METRONOME vypadat a co tam všechno návštěvníky čeká,” vysvětluje za organizátory David Gaydečka.

Vstupenky na METRONOME festival jsou k dostání v předprodeji v sítích TicketPro, Ticketportal a GoOut v ceně 1 600 Kč.

Mrkni, kdo všechno zahraje na METRONOME festivalu!

Články, které by tě mohly zajímat