Právě vysíláme

Představujeme flashbacky tohoto týdne. Nostalgické vzpomínaní, jen co je pravda!

12. ledna 2018 10:15
Představujeme flashbacky tohoto týdne. Nostalgické vzpomínaní, jen co je pravda!

Wyclef Jean feat. Canibus: Gone Till November „Gone till November“ byl třetím singlem Wyclefova debutového sólového alba The Carnival. V britském žebříčku singlů se tenhle hit umístil na třetím místě, v USA se vyšplhal na sedmou pozici chartu Billboard HOT 100. Robert Miles: Children „Children“ je instrumentální hit italského hudebníka Roberta Milese. Poprvé byl na světlo […]

Wyclef Jean feat. Canibus: Gone Till November

„Gone till November“ byl třetím singlem Wyclefova debutového sólového alba The Carnival. V britském žebříčku singlů se tenhle hit umístil na třetím místě, v USA se vyšplhal na sedmou pozici chartu Billboard HOT 100.

Robert Miles: Children

„Children“ je instrumentální hit italského hudebníka Roberta Milese. Poprvé byl na světlo světa uveden v lednu 1995 jako součást EP soundtracků DBX labelu Joe Vanelliho. Vanelli následně track pustil v nočním klubu v Miami, kde si ho vyslechl Simon Berry z Platipus Records a po spolupráci s Vanellim track umístil jako vedoucí singl svého alba Dreamland v listopadu 1995. Hit se stal nejúspěšním Milesovým počinem, získal Zlaté a Platinové ocenění v mnoha zemích a ve 12 státech dosáhl na první místo hitparád.

Fun Factory: I Wanna B With U

Fun Factory byla německá dance / hiphopová skupina založená v roce 1992. Původně se skládala ze čtyř členů známých pod uměleckými jmény: Balja, Rod D., Smooth T. and Steve a slavný letní hit I Wanna B With U byl jejich nejznámějším počinem, který je vynesl na přední příčky hitparád v mnoha zemích.

Nana: Lonely

„Lonely“ je píseň německého umělce Nana vydaná v dubnu 1997 jako druhý singl jeho debutového alba Nana. V Německu a Švýcarsku se stala jedničkou a v Rakousku, Dánsku a v Norsku se v žebříčcích hitparád vyšplhala do top 5.

Chesney Hawkes: The One And Only

Hit „The One and Only“ pochází z pera Nika Kershaw a nazpívaný je britským zpěvákem Chesney Hawkes. Nahrávka se dostala do snímku Buddy´s Song (1991), ve kterém Hawkes hrál hlavní roli Buddyho. Zatímco film si vedl docela dobře, z písně se stal okamžitý hit číslo jedna, který 5 týdnu s přehledem vedl chart britských singlů.

Zdroj: YouTube

Články, které by tě mohly zajímat