Právě vysíláme

Představujeme soundtracky tohoto týdne. Tyhle filmové pecky si nesmíte nechat ujít!

12. ledna 2018 15:30
Představujeme soundtracky tohoto týdne. Tyhle filmové pecky si nesmíte nechat ujít!

Jason Derulo: Kiss The Sky „Kiss the Sky“ je píseň amerického zpěváka a skladatele Jasona Derula, která vyšla na jeho prvním hitovém albu Platinum Hits. Skladba byla vybrána jako hlavní promo singl alba a vydána 29. července 2016. Zazněla rovněž v animovaném filmu Čapí dobrodružství.   Beyoncé feat. Jay-Z: Crazy In Love „Crazy in Love“ je píseň americké […]

Jason Derulo: Kiss The Sky
Kiss the Sky“ je píseň amerického zpěváka a skladatele Jasona Derula, která vyšla na jeho prvním hitovém albu Platinum Hits. Skladba byla vybrána jako hlavní promo singl alba a vydána 29. července 2016. Zazněla rovněž v animovaném filmu Čapí dobrodružství.

 

Beyoncé feat. Jay-Z: Crazy In Love
„Crazy in Love“ je píseň americké zpěvačky Beyoncé, na které spolupracovala s rapperem Jay-Z. Skladba se objevila na debutovém sólovém albu zpěvačky Dangerously in Love (2003) a stala se ústředním hudebním motivem legendárního Deníku Bridget Jonesové: S rozumem v koncích.

 

Ronan Keating: When You Say Nothing At All
„When You Say Nothing at All“ poprvé spatřilo světlo světa jako debutový solo singl irského zpěváka a skladatele Ronana Keatinga. V roce 1999 se píseň stala součástí soundtracku k filmu Notting Hill.

 

Dara Rolins: Chcem znamenie
Kouzelný snímek Sedmero krkavců režisérky Alice Nellis natočený na motivy pohádky Boženy Němcové zaujal Daru Rolins natolik, že k němu napsala píseň s názvem Chcem znamenie.

 

Ed Sheeran: Thinking Out Loud
Skladba „Thinking Out Loud“ anglického zpěváka a skladatele Eda Sheerana byla nahrána pro jeho druhé studiové album x (2014). Skladbu se zpěvákem složila Amy Wadge a zprodukována byla Sheeranovým častým spolupracovníkem Jakem Goslingem. Hit se objevil ve filmu Než jsem tě poznala.

 

Články, které by tě mohly zajímat