Právě vysíláme

Při výrobě této luxusní jachty se inspirovali komiksovou postavou. Uhodnete jakou?

26. listopadu 2017 12:10
Při výrobě této luxusní jachty se inspirovali komiksovou postavou. Uhodnete jakou?

Nejstylovější jachta světa. Tak takovou nálepku nese kousek holandské firmy Icon Yachts. Ačkoliv loď ještě na moře nevyjela, už teď na ní jistě mají zálusk miliardáři po celém světě. A není divu, jachta s takhle originálním designem se jen tak nevidí. Jakou komiksovou postavou se její tvůrce inspiroval?

Pokud se alespoň trochu vyznáte v amerických superhrdinech, už jistě víte, podle jaké postavy je zhotovena. Ano, jedná se o slavného Batmana, přesněji řečeno, jeho masku.

Luxusní jachta, jenž vypluje na moře v létě 2019, je výsledkem spolupráce s holandskou firmou Icon Yachts a designérem Ivanem Erdevickem. Její interiér je opravdu přepychový. Pro cestující jsou připraveny vymazlené kajuty pro 5 osob, fitness cenrum, bazén a dokonce i vinný sklípek. I pohon tohoto stylového plavidla s názvem Batman Project je superhrdinský. Jachta má dva motory MTU s výkonem dvou tisíc koní a maximální rychlostí 26 uzlů (46 km / h). Její hliníkový trup byl navíc vyroben tak, aby pasažéři nepocítili ani ty největší vlny.

To je nádhera, že? Teď jenom mít na účtu těch pár milionů navíc.

 

Zdroj: The Sun

Články, které by tě mohly zajímat