Právě vysíláme

Přinášíme ti šťavnaté FLASHBACKY tohoto týdne!

18. května 2018 17:30
Přinášíme ti šťavnaté FLASHBACKY tohoto týdne!

Adele – Chasing Pavements Nádherný singl britské zpěvačky Adele pochází z jejího debutového alba 19. Chasing Pavements vyhrál ocenění v Grammy Award za Nejlepší ženský pěvecký popový výkon a byl také nominován na Nahrávku roku a Song roku.   Robbie Williams – Supreme Jeden z nejpovedenějších singlů anglického zpěváka Robbieho Williamse Supreme pochází z třetí studiové […]

Adele – Chasing Pavements
Nádherný singl britské zpěvačky Adele pochází z jejího debutového alba 19. Chasing Pavements vyhrál ocenění v Grammy Award za Nejlepší ženský pěvecký popový výkon a byl také nominován na Nahrávku roku a Song roku.

 

Robbie Williams – Supreme
Jeden z nejpovedenějších singlů anglického zpěváka Robbieho Williamse Supreme pochází z třetí studiové desky Sing When You’re Winning. Videoklip se odehrává na světovém závodě Formule 1 v roce 1970. Robbie Williams se vžil do role fiktivního jezdce Boba Williamse. No, prostě a jednoduše: tento singl je nezapomenutelný!

 

Katy Perry feat. Kanye West – E. T.
Katy Perry, jedna z nejoblíbenějších zpěvaček vůbec, vydala v roce 2010 své třetí studiové album Teenage Dream. Toto album obsahuje mnoho skvělých singlů, a to včetně pecky E. T., na které spolupracovala s rapperem Kanye Westem. Katy Perry si tímto hitem získala přední příčky světových hitparád. A není se čemu, je to vážně bomba!

 

Zdroj: YouTube

9 slavných německých zpěváků, díky kterým se rádi naučíte německy, i když němčinu nenávidíte

Články, které by tě mohly zajímat