Právě vysíláme

Přinášíme ti ty nejlepší FLASHBACKY tohoto týdne! Poslouchej

20. dubna 2018 15:30
Přinášíme ti ty nejlepší FLASHBACKY tohoto týdne! Poslouchej

Rihanna – Disturbia Fantastický singl barbadoské krásky Rihanny z třetího studiového alba Good Girl Gone Bad: Reloaded. To je reedicí původního Good Girl Gone Bad z roku 2007. Singl byl napsán hned několika známými autory, jako jsou Andre Merritt, Chris Brown, Brian Kennedy a Rob. A!. Disturbia je směsicí electro-popu a taneční hudby. Singl během […]

Rihanna – Disturbia
Fantastický singl barbadoské krásky Rihanny z třetího studiového alba Good Girl Gone Bad: Reloaded. To je reedicí původního Good Girl Gone Bad z roku 2007. Singl byl napsán hned několika známými autory, jako jsou Andre Merritt, Chris Brown, Brian Kennedy a Rob. A!. Disturbia je směsicí electro-popu a taneční hudby. Singl během krátké chvíle dobyl přední příčky všech světových hitparád a získal si srdce mnoha fanoušků.

 

Gigi D’Agostino – La Passion
Singl La Passion, vydaný v roce 2000, pochází z šestého studiového alba L’Amour Toujours. Italský DJ Gigi D’Agostino si se svým singlem La Passion získal první příčky především v Rakousku a Belgii. K singlu byl v tom samém roce vydán i skvělý videoklip, který rozhodně doplňuje už tak silný hit.

 

Katy Perry – Firework
Katy Perry vydala mnoho skvělých a silných songů. Mezi ně patří i singl Firework, který se nachází na její třetí studiové desce Teenage Dream. Firework z roku 2010 byl velice úspěšným jak v prodeji, kdy se ho prodalo na 7,2 milionu kopií, tak ve světových hitparádách, kde si ihned získal číslo 1 v Billboard Hot 100. Videoklip se natáčel v Budapešti a Katy Perry si to vážně užila!

 

Zdroj: YouTube

Články, které by tě mohly zajímat