Právě vysíláme

Princ Harry a krásná Meghan oznámili, kdy si řeknou své ano i kam se po svatbě přestěhují

27. listopadu 2017 15:10
Princ Harry a krásná Meghan oznámili, kdy si řeknou své ano i kam se po svatbě přestěhují

Britská královská rodina chystá další slávu. Princ Harry (33) a americká herečka Meghan Markle (36) jsou zasnoubení. Svatba se má uskutečnit na jaře příštího roku.

Dlouho to vypadalo, že z Harryho snad jednou bude starý mládenec a před oltář nikdy nevkročí. Americká kráska však prince okouzlila natolik, že po roce vztahu už tu máme zásnuby. Harry prý Meghan požádal o ruku už na začátku měsíce. Nyní ovšem palác vydal oficiální oznámení na Twitteru, podle kterého princ o svém rozhodnutí informoval svou rodinu a ke sňatku dostal požehnání od své babičky, královny Alžběty II. A to i přesto, že Meghan je o tři roky starší než Harry a je již jednou rozvedená (v letech 2011 až 2013 byla vdaná za amerického filmového producenta). Ze svatby je nadšen i princův bratr. „Z Harryho a Meghan máme radost. Bylo skvělé poznat Meghan a vidět, jak jsou s Harrym spolu šťastni,“ uvedl v prohlášení prvorozený William s manželkou Kate.

Nyní už je i rozhodnuto o tom, kam se novomanželé po sňatku nastěhují. Podle informací médií zůstane Meghan v Británii a společně s Harrym si bude užívat královské komnaty Kensigtonského paláce.

Na tuhle svatbu jsme teda pěkně zvědaví. Co myslíte, bude se jednat o ještě větší slavnost, než měli Kate a William?

Zdroj: Dailymail

Poznáte, kolik je na fotce Gabriele Jiráčkové?

Články, které by tě mohly zajímat