Právě vysíláme

Přítelkyně zesnulého DJ AVICIIHO napsala na INSTAGRAM dojemný vzkaz. Tohle vás rozpláče!

24. dubna 2018 8:00
Přítelkyně zesnulého DJ AVICIIHO napsala na INSTAGRAM dojemný vzkaz. Tohle vás rozpláče!

Smrt slavného dýdžeje Aviciiho zasáhla mnoho fanoušků. Nejvíce však ranila jeho rodinu, blízké přátele a hlavně jeho partnerku!

Když se svět v pátek dozvěděl, že Tim Berling alias Avicii zemřel, ihned se na sociálních sítích začaly množit vzkazy od jeho fandů, ale i slavných kolegů. S dýdžejem se rozloučil nejen David Guetta, ale třeba i Madonna.

Nejdojemnější vzkaz však na Instagram napsala Emily GoldbergAviciiho přítelkyně. Pod první fotkou citovala slova jedné z jeho písní, kterou měl Tim složit přímo pro ni.

ČTĚTE TAKÉ: Svět obletěla smutná zpráva o smrti DJ AVICIIHO. Podívejte, jak se s ním celebrity na INSTAGRAMU loučí

„No tak, zlato, nevzdávej to s námi. Vyber si mě a já ti ukážu lásku.“ To je text ze skladby, kterou Tim napsal přímo pro mě. Přála bych si, abych ho mohla žít. Za dva roky, co jsme byli spolu, byl on můj nejbližší důvěrník a přítel. Nedokážu se smířit s tím, že už nikdy neuvidím jeho tvář. Stále sbírám své myšlenky a děkuji vám za všechna laskavá slova a vzkazy,“ napsala Emily a jako poslední větu připsala text Aviciiho nejslavnější písně Wake Me Up„Vzbuď mě, až bude po všem, protože nechci, aby to bylo skutečné.“

Druhé foto poté obsahuje ukázku zpráv, které si s Timem vyměňovala během jejich vztahu. Je vidět, že Avicii Emily opravdu miloval!

 

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat