Právě vysíláme

Přiznání Ruperta Grinta alias Rona Weaslyho: Filmy o Harrym Potterovi už nechce nikdy vidět!

10. prosince 2017 14:10
Přiznání Ruperta Grinta alias Rona Weaslyho: Filmy o Harrym Potterovi už nechce nikdy vidět!

Ruperta Grinta si fanoušci po celém světě zamilovali jako Rona Weaslyho v sériích o Harrym Potterovi. Samotný herec však nyní přišel s šokujícím tvrzením, že filmy o statečném kouzelníkovi už nechce nikdy vidět! Proč?

Nebojte, Rupert vůči filmům žádnou žášť necítí. Prostě jen nemá rád, když se musí v televizi dívat sám na sebe. „Nemůžu si film užít, protože se musím dívat na sebe. A je to příšerné. Už se na to nikdy nepodívám,“ řekl herec a dodal, že je rád, že si filmy a knihy našly tolik fanoušků. „Jsem nadšený, že moje práce dělá lidi šťastné, ale nesnáším, když si mě fanoušci potají fotí. Můžou klidně přijít a zeptat se,“ přiznává.

Rupert se v rozhovoru pro britský časopis rovněž rozpovídal o tom, jak popularitu vnímal jako dítě. Když mu prý bylo 12 let a lidé ho začali na ulici poznávat, hodně si to užíval. V dospělosti mu to ovšem moc zábavné nepřišlo. „Někdy jsem si přál, abych byl neviditelný. Bylo toho moc,“ říká herec a potvrzuje tak to, co říká mnoho slavných lidí. Tedy že sláva není všechno a někdy je raději lepší být úplně obyčejný člověk bez popularity.

       Zdroj: Očko

Články, které by tě mohly zajímat