Právě vysíláme

Probuď se. Přežij den. Nech se zabít. A zase.

30. října 2017 9:30
Probuď se. Přežij den. Nech se zabít. A zase.

Jak by se vám líbilo uvíznout v časové smyčce, kdy byste dokolečka prožívali ten samý den? A zrovna své narozeniny? A jak by se vám líbilo, kdyby vás na jeho konci pokaždé někdo zabil?

Přesně tohle totiž prožívá hlavní hrdinka nového hororu Všechno nejhorší. Přitom na začátku bylo všechno normální. Tedy… skoro normální, protože probudit se v posteli cizího kluka, který na vás vyděšeně zírá, a vůbec nic si z minulého večera nepamatovat není asi úplně oukej.

Jenže Tree si z podobných věcí nic moc nedělá. S ničím a s nikým se nepáře a na škole nemá tu nejlepší pověst. Upřímně, vůbec by se nedivila, kdyby se zítra probudila v posteli jiného kluka, protože dneska má narozky a večer se chystá dost kalit.

Bohužel plány ji překazí hororové individuum s maskou, které ji jednou mocnou ranou přeřízne krční tepnu a nechá vykrvácet. Nebo?

Když se Tree druhého rána probudí, není ani v nemocnici, ani na onom světě, ale ve stejné posteli stejného kluka jako ráno předchozí.

Že by to všechno byl jen špatný sen? To sotva, zvlášť když se to, co se v něm odehrálo, až příliš podobá prožívané realitě, včetně ukázkově morbidní tečky. S dalším probuzením už Tree začíná být jasné, že se ocitla v noční můře, která neskončí, dokud neodhalí identitu vraha s maskou. A tak se stává vyšetřovatelkou vlastní vraždy, která má oproti vrahovi jednu velkou výhodu – ví, co se stane v každé další minutě, a může se na to připravit. Ke své smůle si však svým dosavadním chováním zadělala na pěknou řádku nepřátel a pod maskou zabijáka se tak může skrývat prakticky kdokoliv. A Tree si navíc nikdy nemůže být jistá, že i tu příští smrt dokáže přežít.

Evropa 2 je partnerem nového hororového thrilleru, který tento týden míří do kin. Mrkněte na malou ochutnávku 🙂

 

Články, které by tě mohly zajímat