Právě vysíláme

Proč jít na BALATON SOUND 2016? Tady máte minimálně 5 důvodů

20. dubna 2016 15:10
Proč jít na BALATON SOUND 2016? Tady máte minimálně 5 důvodů

Pokud chcete spojit dovolenou na pláži s největšími jmény elektronické hudby a hip hopu, tak vás rozhodně čekáme na festivalu Balaton Sound 2016.

  1. Párty ve velkém stylu

Když elektronika, tak Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix, Armin Van Buuren, W&W, Oliver Heldens, KSHMR, Nervo, Don Diablo, Paul Van Dyk, Aly & Fila a mnoho dalších se postarají o zážitek, na který nelze zapomenout. A pokud dostanete chuť na hip hop, rozhodně oceníte jména jako A$AP Ferg, Macklemore & Ryan Lewis, The Game, Tyga and Tyler, The Creator. Chcete víc? Tak se určitě mrkněte na seznam již ohlášených jmen na http://www.balatonsound.cz/program

  1. Jezero Balaton a všechny jeho možnosti

Balaton, největší jezero ve střední Evropě, nabízí nádherné pláže, skvělé jídlo, výborné maďarské vína a různé speciality, které se tak kromě hudebního programu stávají dobrým důvodem pro návštěvu festivalu. Za zvuků hudby se můžete schladit ve vodě, relaxovat a s lidmi z více než 60 zemí světa povznést pojem letní dovolená na novou úroveň.

  1. Dostupnost, ubytování a prostředí

Zamárdi se nachází asi hodinu autem od Budapešti, takže můžete přijít jak letadlem, tak i vlakem. Rozhodně byste jsi měli rezervovat 1-2 dny na prohlídku Budapešti, která ročně přivítá miliony a miliony turistů.

Co se týče samotného ubytování, můžete si vybrat mezi základním kempem anebo Beach Campingem, kde na vás bude čekat připravený stan, dřevěný domeček anebo připravený karavan. Ubytování ve vlastním karavanu je ovšem rovněž možné, no Flexotel a Flexostany na vás už čekají. Více informací na: http://www.balatonsound.cz/ubytovani

 

  1. Oslavme 10 let Balaton Soundu

Poté, co byl první ročník Balaton Soundu v roce 2007 zcela vyprodán, se stával rok od roku zamilovanějším místom pro všechny milovníky hudby. Posledních 9 let festivalu se tak stalo dějištěm různých příběhů, oslav a vždycky skvělého line-upu. I proto si letos pořadadatelé připravili různé zajímavosti a překvapení, abyste si co nejvíc užili tenhle historický moment (minimálně v životě Balaton Soundu).

 Připravte se na ohňostroj, confetti, koláčky a všechno, co souvisí se skutečnou narozeninovou párty: https://www.facebook.com/events/168834093459633/

 

  1. Nultý den jak ho neznáme

Nulté dny jsou většinou o adaptaci k prostředí, hledání starých a nových kámošů, orientaci se v areálu. My ale začneme pořádnou muzikou zajištěnou od ikon Macklemore & Ryan Lewis,  Oliver Heldens, Alan Walker, Madcon a dalších. Takže se ujistěte, že máte 5-denní vstupenku, která zahrnuje taky vstup na nultý den anebo si můžete zakoupit jednodenní vstupenku.

Více informací na: http://www.balatonsound.cz/tickets/category/entry-ticket

 

Jak to vypadalo minulý rok?

 

 

Články, které by tě mohly zajímat