Právě vysíláme

Pusť si FLASHBACKY tohoto týdne a zavzpomínej na ty největší hudební pecky!

9. února 2018 11:15
Pusť si FLASHBACKY tohoto týdne a zavzpomínej na ty největší hudební pecky!

Meat Loaf feat. Patti Russo – I’d Lie For You (And That’s The Truth) Song byl vydán v roce 1995 jako první singl z alba Welcome To The Neighbourhood. V Británii se píseň stala hitem a dlouho se držela na prvních příčkách hitparád. Ve Spojených státech se držela na místě třináctém. </ifram   C & C Music Factory […]

Meat Loaf feat. Patti Russo – I’d Lie For You (And That’s The Truth)


Song byl vydán v roce 1995 jako první singl z alba Welcome To The Neighbourhood. V Británii se píseň stala hitem a dlouho se držela na prvních příčkách hitparád. Ve Spojených státech se držela na místě třináctém.

</ifram

 

C & C Music Factory feat. Freedom Williams – Gonna Make You Sweat (Everybody Dance Now!)


Gonna Make You Sweat (Everybody Dance Now!) je hitovka americké taneční skupiny C & C Music Factory. Song byl vydán koncem roku 1990 a pochází z alba Gonna Make You Sweat. Píseň byla mapována na mezinárodní scéně a dosáhla velkého úspěchu ve Spojených státech, Rakousku, Německu, Nizozemsku a ve Švýcarsku, kde byla jako čísla jedna v tamních hitparádách.

 

MadonnaAmerican Pie


American Pie nazpívala Madonna jako cover songu od zpěváka Dona McLeana. Originální píseň z roku 1971 pojednává o dni známém jako „Den, kdy zemřela hudba“, kdy zemřeli Buddy HollyRitchie Valens a The Big BopperMadonnina verze se objevila ve filmu Příští známá věc a také na zpěvaččině albu Music.

</ifram

 

CappellaMove On Baby


Move On Baby je píseň italské skupiny Cappella. Song byl vydán 10. února 1994 a byl součástí druhého studiového alba U Got 2 Know. Píseň měla velký úspěch v mnoha zemích, zejména ve Finsku, Nizozemí a ve Švýcarsku. Také dosáhla čísla 7 v britském UK Top 40 Singles Chart.

 

MejaAll ‚Bout The Money


All ‚Bout The Money je píseň, kterou napsala švédská zpěvačka a skladatelka Meja společně s Douglasem Carrem. Vznikla v roce 1998 a byla součástí alba Seven Sisters.

 

Zdroj: YouTube

Články, které by tě mohly zajímat