Právě vysíláme

Rapper TRAVIS SCOTT zveřejnil kontroverzní klip k singlu Stop Trying To Be God! Co mu říkáte?

9. srpna 2018 7:55
Rapper TRAVIS SCOTT zveřejnil kontroverzní klip k singlu Stop Trying To Be God! Co mu říkáte?

Rapper Travis Scott zveřejnil třetí singl z parádní desky Astroworld – Stop Trying To Be God! Doprovázející klip ale budí kontroverzi, je totiž plný pojmů z Bible a nechybí v něm ani „pozlacená“ Kylie Jenner! Co klipu říkáte vy?

Na americké hip-hopové scéně momentálně nenajdete mnoho populárnějších jmen, než Travis Scott. Mladý rodák z Texasu se proslavil především díky společné desce s Quavem s názvem Huncho Jack, Jack Huncho a jeho nejnovější deska Astroworld sklízí pochvaly od hudebních kritiků po celém světě. Po prvních dvou singlech z nové desky, Butterfly Effect a Watch, vydává Scott teď třetí singl Stop Trying To Be God (v překladu Přestaň si hrát na Boha).

ČTĚTE TAKÉ: Kolik peněz si vydělá KYLIE JENNER na INSTAGRAMU? Tahle částka vás porazí!

Klip k singlu je plný křesťanských pojmů, které Scott znázorňuje ve vlastním stylu. Nechybí v něm Scottova známá přítelkyně Kylie Jenner či hudební legenda Stevie Wonder, který si v klipu zahraje na harmoniku. Navzdory kontroverznímu tématu si song vyžádal přes 3 miliony zhlédnutí na serveru YouTube a Scottova popularita díky klipu roste. Co mu říkáte vy?

 

Zdroj: YouTube, MTV, Billboard

 

9 nenávistných songů, kterými se muzikanti pomstili za zradu

Články, které by tě mohly zajímat