Právě vysíláme

RIHANNA posouvá své ANTI tour, mění se i datum koncertu v Praze!

19. února 2016 11:30
RIHANNA posouvá své ANTI tour, mění se i datum koncertu v Praze!

Vzhledem k současným zdravotním problémům Rihanna oddaluje start své letošní koncertní šňůry. Změna se dotkne i zastávky v české metropoli.

Pokusila se to dát na Grammy, ale už po zkoušce bylo jasné, že její hlasivky potřebují absolutní klid. Rihanna tak vystoupení na předávání nejprestižnějších hudebních cen odpískala (přečíst si o tom můžeš tady) a vše soustředila směrem ke svému turné.

To mělo stanovený svůj start na 26. únor v kalifornském San Diegu. Ten minulý čas je velice důležitý, protože Rihanna stále nemůže naplno zkoušet, a tak je všechno jinak a její Anti World Tour se odkládá. Novou „vykopávací“ destinací je teď 12. března Jacksonville na Floridě. Odloženo je tak celkem osm amerických koncertů, jejichž termíny konání jsou přesunuty na květen.

A teď to nejdůležitější! Změna se týká i Rihannina pražského koncertu, u něhož se mění nejen datum, ale i místo konání. Takže ne ve vršovickém Edenu jako open air, ale pod střechou O2 areny, a to už o den dříve! Na stránkách pořádající agentury je doslova napsáno: Koncert původně plánovaný na 26. 7. 2016 do Eden areny se z logistických a produkčních důvodů přesouvá do pražské O2 Areny, kde se uskuteční v novém termínu, a sice 25. 7. 2016.

Vstupenky se nevyměňují, komu se nový termín nehodí, tak je může vrátit v místě jejich zakoupení od 23. 2. do 30. 6. 2016.

TAYLOR SWIFT schytala kritiku za nový účes

CHARLI XCX chystá největší pop svého života

Články, které by tě mohly zajímat