Právě vysíláme

ROBBIE WILLIAMS slaví 40. narozeniny

13. února 2014 13:50
ROBBIE WILLIAMS slaví 40. narozeniny

Přečtěte si jeho životní příběh!

První zkušenosti s uměním získal už v raném věku v malé hospůdce U Rudého Lva, která patřila jeho rodičům. Ti se ale rozvedli, když byly Robbiemu dva roky. Školu vystudoval bez problémů. Zato zaměstnání mu dělalo problémy, protože jako prodavač prý odrazoval lidi od koupě. 

V 15 letech se stal členem chlapecké skupiny Take That. Jejich začátky ale nebyly nijak růžové – na první koncert přišlo jenom deset lidí a jeden pes. Po roce a půl však hráli v jednom klubu a sál puberťaček se najednou rozječel. Tehdy si uvědomili, že tohle je jejich cílová skupina. Od té doby jejich kariéra prudce rostla a získali si milióny fanoušků. 

Skupinu opustil v roce 1995 a vydal se na kariéru sólo-zpěváka. Stal se jedním z nejúspěšnějších zpěváků v anglické historii. Jeho asi nejznámější hit "Angels" se na hudební scénu dostal roku 1997. Na kontě má několik cen BRIT Awards, či hudebních cen MTV. V současně době je nazýván „novým králem popu“.

Nyní se konečně usadil s manželkou a kvůli dceři Theodoře Rose dokonce přestal kouřit a vymanil se z problémů s alkoholem.

Na čerstvého čtyřicátníka Robbieho Williamse se můžete přijít podívat 26. dubna do pražské O2 arény. Koncert je už dlouho beznadějně vyprodaný.  

WB9PbQRE9-M

 

Články, které by tě mohly zajímat