Právě vysíláme

ROBBIE WILLIAMS to v sobotu rozbalí v Praze

25. dubna 2014 13:00
ROBBIE WILLIAMS to v sobotu rozbalí v Praze

Koncert je vyprodaný!

V sobotu 26. dubna  vystoupí v Praze Robbie Williams. Bude to po dlouhých 11 letech. Tentokrát to ovšem nebude klasická popová záležitost, ale trochu serióznější swingový koncert k poslední desce "Swings Both Ways".

ROBBIE WILLIAMS

„V první řadě jsem chtěl udělat swingové album, protože jsem chtěl udělat swingové album. Vždycky jsem věděl, že bych mohl udělat další, a myslím si, že teď je ten správný čas to udělat. Užívám si show-biz a užívám si můj život a moje chápání, kde jsem teď a že je třeba, abych koncertoval pokaždé, když vydám nahrávku.

Album je tentokrát defi nitivní ódou a milující pohled na období na této planetě, ke kterému jsem nikdy nebyl pozván a kterého jsem nikdy nebyl součástí. Ale chtěl jsem být a stále se cítím s ním velmi silně spojen.

Plánoval jsem, že deska bude velmi podobná té poslední, a pak jsem si uvědomil, že to vlastně není to, co jsem chtěl. Je to jiné – nejedná se jen o převzaté skladby, měl jsem i nějaké písničky, které jsem chtěl, aby svět slyšel. Takže deska je velmi, velmi podobná té poslední a zároveň velmi odlišná a doufám, že díky ní se svět stane mým miláčkem a naopak!“ řekl na adresu své novinky Robbie Williams.

foto: Facebook

Články, které by tě mohly zajímat