Právě vysíláme

ROBIN MOOD přichystal nový videoklip k songu Na Měsíc! Nenechte si ho ujít v exkluzivní premiéře na EVROPĚ 2

5. srpna 2018 19:00
ROBIN MOOD přichystal nový videoklip k songu Na Měsíc! Nenechte si ho ujít v exkluzivní premiéře na EVROPĚ 2

Robin Mood má na kontě další pecku. A je vážně parádní! Od soboty 4. srpna 2018 ji můžete slýchat na Evropě 2.

Zvídavější posluchače zaujal Robin Mood už vloni prvním oficiálním singlem Generace. Výraznějšího zviditelnění však dosáhl až letos na jaře, kdy se skladbou Gravitace pronikl do rádií. Ve vkusné popové písničce Robin zúročil zkušenosti nasbírané napříč českou hudební scénou. A že jich má požehnaně! Hraje s populárními Eddie Stoilow, spolupracuje s libereckou rapovou hvězdou Pauliem Garandem a ve dvojici s parťákem Kennym Roughem koprodukuje nejen hip-hopové nahrávky z Čech a Slovenska. Jako doprovodný a studiový kytarista si navíc zahrál s celou řadou známých muzikantů, třeba s Markem Ztraceným.

ČTĚTE TAKÉ: ROBIN MOOD exkluzivně na Evropě 2 uvádí premiéru svého nového videoklipu k písni Gravitace!

Pod hlavičkou Robin Mood si jeden z prvních koncertů odbyl teprve nedávno na Aerodrome Festivalu, kde na pozvání Evropy 2 sdílel pódium s Lenny, Sebastianem, Support Lesbiens nebo Ektorem.

A jaká je jeho novinka Na Měsíc? Zní moderně a sebevědomě a my doufáme, že se vám bude opět líbit! Režie videoklipu se ujal Štěpán Stewe BártaUnbeatable Label a natáčelo se například v pražských Riegrových sadech nebo v prostorách únikové hry Galactic Pioneers.

Song vyjde na stejnojmenném albu Na Měsíc.

Zdroj: Warner Music

12 songů, které byly původně určené úplně někomu jinému než tomu, kdo je nazpíval

Články, které by tě mohly zajímat