Právě vysíláme

SABRINA CARPENTER a JONAS BLUE vydávají skvělý jarní singl Alien!

19. března 2018 11:10
SABRINA CARPENTER a JONAS BLUE vydávají skvělý jarní singl Alien!

Hitmakerská dvojice americká zpěvačka Sabrina Carpenter a multiplatinový britský DJ, producent a skladatel Jonas Blue vydávají singl Alien. „Song je o tom, jak mimozemským pocitem může být, když jsou vaše emoce rovněž vaší pastí. Text je inspirovaný slovy, která se nám honí hlavou, když si nejsme jistí naším vztahem,“ komentuje singl sama Sabina Carpenter. „Je to love song, ale jde mnohem hlouběji do metaforických rovin,“ dodává Jonas Blue.

Teprve osmnáctiletá Sabrina Carpenter hudebně debutovala již v patnácti letech. O rok později vydala album, které se stalo zlatým a prvně vyprodala turné po Spojených státech. Následovalo účinkování s Arianou Grande na jednom pódiu, TOP 40 rádio hit Why a pozvánky do prestižních talk show. Sabrina momentálně pracuje na svém třetím albu.

Jonas Blue od svého debutového megahitu Fast CarDakotou obdržel mnohonásobná platinová ocenění, několikrát obsadil přední příčky hitparád, vystupoval na největších světových festivalech, jako je například Tomorrowland nebo Lollapalooza a do Británie prodal více singlů než Člen Bandit, Ellie Goulding, Olly Murs nebo Zayn Malik.

 

Zdroj: YouTube

8 skvělých songů, které by si zasloužily mnohem lepší videoklipy

Články, které by tě mohly zajímat