Právě vysíláme

SARAH šokovala celý svět svým šíleným zjevem. Nyní však přiznala, že vše je pouhý PODVOD!

3. srpna 2018 14:10
SARAH šokovala celý svět svým šíleným zjevem. Nyní však přiznala, že vše je pouhý PODVOD!

O mladé Íránce Sarah jste už určitě slyšeli. Tahle mladá žena se totiž po celém světě proslavila svým naprosto šíleným vzhledem. Je to však její skutečná podoba? Netahala nás po celou dobu pouze za nos?

Sarah do médií hlásila, že vždy chtěla vypadat jako Angelina Jolie, a proto podstoupila až 50 různých plastických operací, které jí proměnily v bytost, která už ani nepřipomíná člověka. Její fotografie obličeje šokovaly veřejnost. Lidé nevěřili tomu, že by někdo mohl takto vypadat.

Potom, co si Sarah užila pět minut slávy, se rozhodla přiznat, jak je to s jejími plastikami doopravdy. „Moji (relativně) milí sledující, měla jsem jenom několik menších plastických úprav. Ne 50, jak se všude píše. Všichni proti mým fotkám najednou mluví strašně zaujatě. O takových lidech si myslím, že se snad zasekli v 18. století, když neznají nové technologie a make-up. Upřímně mě to překvapilo,“ napsala na své sociální sítě a přiznala, že její šílený vzhled je jen povedený make-up. Zároveň Sarah ukázala svou skutečnou podobu a my musíme uznat, že je to vážně docela půvabná dívka.

ČTĚTE TAKÉ: ŠÍLENOST! Dívka chtěla vypadat jako Angelina Jolie. Po plastikách už ani nepřipomíná člověka

Co si o tom myslíte vy? Považujete Sarah nadále za vypočítavou podvodnici, nebo je vám její přiznání sympatické?

 

Zdroj: DailyMail

Jak dnes vypadá Veronika Zaňková ze SuperStar?

Články, které by tě mohly zajímat