Právě vysíláme

SELFIE u nehody i umírajícího! Podívejte se na nejbestiálnější snímky, které vám pořádně pohnou žlučí

10. června 2018 13:10
SELFIE u nehody i umírajícího! Podívejte se na nejbestiálnější snímky, které vám pořádně pohnou žlučí

Na to, že dobré selfie vládnou světu sociálních sítích, jsme si už zvykli. Někteří lidé ovšem při jejich focení nemají žádné zábrany!

Selfie z autonehody, se zraněním člověkem, a dokonce i s mrtvolou? Ano, i to bohužel můžeme na Facebooku a Instagramu vidět. Podívejte se na ty nejbestiálnější selfíčka, co kdy vznikly! Také nechápete, jak něco takového může člověka vůbec napadnout?

Muž si vyfotil selfie s osobou, kterou v kolejišti ošetřoval tým záchranářů poté, co ji srazil vlak. Fotografii na Facebook nahrál italský novinář Giorgi A. Lambri, který ke snímku připsal: „Naprosto jsme ztratili etiku. Barbarství, jaké nečekáte… Nejhorší je, že si vůbec neuvědomoval, že dělá něco špatně.“ 

Neznámý muž se nechal od svého spolujezdce vyfotit ve chvíli, kdy projížděl kolem autonehody. No, to je vážně nápad!

ČTĚTE TAKÉ: Mladík se rozešel se svou přítelkyní hned poté, co si na párty udělal selfie! Uhodneš proč?

Americká studentka střední školy pobouřila internet, když si na školní exkurzi v biologickém oddělení vyfotila selfíčko s tělem, které slouží pro pitvy.

Naprostý vrchol hulvátství a neprofesionality předvedla ruská záchranářka Tatiana Kulikovová, který si zraněného pacienta vyfotila v sanitce a navíc před ním ukázala prostředníček. Jakmile se snímek dostal na veřejnost, dostala výpověď.

Ani zdravotní sestra Daniela Poggiali z Itálie se nebála vyfotit selfie s umírajícím pacientem. Za své strašné chování byla dokonce souzena.

Zdroj: Facebook, DailyMail

Léčebné postupy, které se už naštěstí nepraktikují

Články, které by tě mohly zajímat