Právě vysíláme

Seriál Xena se natáčel před 22 lety. Jak vypadají hlavní představitelky dnes? To budete koukat!

7. prosince 2017 11:10
Seriál Xena se natáčel před 22 lety. Jak vypadají hlavní představitelky dnes? To budete koukat!

Jistě si pamatujete na Xenu. Odvážnou princeznu bojovnici, kterou jsme jako malí s radostí sledovali v televizi. Jak se asi změnila její představitelka, herečka Lucy Lawless, od doby, kdy padla první klapka? A co její seriálová kamarádka Gabriela? To se nechte překvapit.

Xenu nešlo nemilovat. Byla to totiž neporazitelná a sexy žena, která kopí a nože ovládala líp než kdejaký chlap. Její odvaha byla neuvěřitelná a my u televizních obrazovek pokaždé ani nedutali a sledovali jsme, kterého protivníka tato hrdinka opět přemůže.

Seriál se začal natáčet v roce 1995 a od jeho uvedení tedy uplynulo již mnoho let. Vztahy, které tehdy vznikly na place, však vydržely dodnes. Herečka Lucy Lawless se stále kamarádí se svou kolegyní Reneé Oconnor a jejich přátelství je stejně pevné jako v dobách natáčení. Herečky spolu často chodí na kafe a probírají všemožné životní radosti a strasti.

Při jednom takovém setkání udělaly dámy velkou radost svým fanouškům, když si společně udělaly selfie, které pak umístily na sociální sítě. Fotka ihned získala mnoho lajků a fandové se jasně shodují: Obě dvě dámy vypadají stále báječně!

Jen se koukněte sami.

 

Zdroj: Express

Galerie, kde uvidíte, co dokáže make up

Články, které by tě mohly zajímat