Právě vysíláme

Sexy instruktorka CHARLIE z filmu TOP GUN se změnila k nepoznání! Objeví se její představitelka i v druhém díle?

14. června 2018 16:10
Sexy instruktorka CHARLIE z filmu TOP GUN se změnila k nepoznání! Objeví se její představitelka i v druhém díle?

Když se na světlo světa dostala informace o tom, že se plánuje natáčení snímku Top Gun 2, fanoušci zůstali nadšeni. V pokračování legendárního filmu z osmdesátých let se totiž znovu objeví jeho hlavní hvězda Tom Cruise. Jak to ovšem bude s dalšími herci? Vrátí se do děje postavy z prvního dílu?

Zatím jsou pro natáčení potvrzení dva herci – Tom Cruise a Val Kilmer. Otázkou zůstává, zda se v novém filmu objeví i Kelly McGilli, jenž si v Top Gunu zahrála roli sexy instruktorky Charlotte „Charlie“ Blackwood.

Kelly je dnes již 60 let a vypadá to, že filmové herectví pověsila na hřebík. Už v devadesátých letech se věnovala spíše divadlu a před kamerou jsme ji prakticky neviděli. O slávu herečka rovněž nestála. Po dvou nevydařených manželstvích se stáhla do ústraní a poté v rozhovoru pro SheWired v roce 2009 přiznala, že je lesbička. Registrované partnerství s Melanii Leis se však po pěti letech také rozpadlo a Kelly pak dokonce bojovala se závislostí na drogách.

ČTĚTE TAKÉ: Překvapení pro fanoušky! Herec TOM CRUISE se znovu objeví ve své nejslavnější roli

Věk se na herečce samozřejmě také podepsal a rozhodně už také není onou sexy blondýnkou, která by svým vzhledem očarovala nejednoho muže. Její účast v novém Top Gunu je tedy jeden velký otazník.

10 nejdivnějších a nejvíc skvělých filmů se zombíky aneb zombie máma, zombie ovce i zombie bobři!

Články, které by tě mohly zajímat