Právě vysíláme

Sezona 2018 FORMULE 1 opět exkluzivně na stanicích Sport1 a Sport2

26. března 2018 8:23
Sezona 2018 FORMULE 1 opět exkluzivně na stanicích Sport1 a Sport2

Formule 1 je po zimní přestávce zpět. S novými monoposty, logem, startovními časy a mnoha dalšími změnami. Jedna věc však zůstává. Již tradičně mohou motorističtí fanoušci sledovat nejrychlejší motoristické závody na světě exkluzivně na sportovních stanicích Sport1 a Sport2.

Fanoušky čeká v sezoně 2018 celá řada změn. Předně se mění časy startu závodů. Ty nově nezačínají v celou hodinu, ale o deset minut později. Diváci také uvidí víc závodů Formule 1 než loni. Nově se totiž pojede celkem 21 Velkých cen. Vrací se klání ve Francii a v Německu. Vypadlo naopak soupeření na okruhu v Malajsii.

Změn doznalo i hodinové předzávodní studio Sport1 a Sport2, které před každou Velkou cenou nabízí fanouškům zábavnou show s oblíbenými komentátory Tomášem Richtrem a Števem Eiselem a experty Josefem Králem a Richardem Gondou. Diváky uvítá nové, modernější prostředí, které navazuje na re-branding celé Formule 1. Co zůstává stejné, je harmonogram závodního víkendu. Tréninky a kvalifikační klání vysílá živě stanice Sport1, předzávodní studio a samotný závod je možné sledovat na Sport2.

Stanice Sport1 a Sport2 ve spolupráci se závodní stájí Effective Racing připravily pro nadcházející sezonu atraktivní dlouhodobou soutěž pro všechny fanoušky Formule 1. Startovat bude před Velkou cenou Austrálie 25. března a poběží až do začátku září, kdy dospěje velkému vyvrcholení. Bližší detaily se fanoušci dozvědí v předzávodním studiu.

Rána pro svět sportu: Sličné dívky, které mávaly prapory na Formuli 1, končí!

Články, které by tě mohly zajímat