Právě vysíláme

Šikanovaná dívka se bála jít na školní ples! Její strýc pro ni udělal překrásné gesto!

10. července 2018 16:10
Šikanovaná dívka se bála jít na školní ples! Její strýc pro ni udělal překrásné gesto!

Zatímco někdo je ve škole velmi populární a má spoustu kamarádů, jsou i tací, kteří zažívají v lavicích doslova peklo. Do druhé skupiny se řadí i šestnáctiletá Britka Chloe Robson, která je terčem kruté šikany od svých šesti let.

Pro Chloe je škola doslova utrpením. Nemá žádné kamarády a od spolužáků musí snášet urážky a posměšky. Někteří z nich se ji dokonce ani nebojí praštit. Není divu, že když se dívka dozvěděla o pořádání školního plesu, zprvu se jí nechtělo vůbec jít. Bála se totiž, že spolužáci si šikanu neodpustí ani tam.

ČTĚTE TAKÉ: Srdcervoucí video šikanovaného chlapce dojalo celý svět. Školákovi posílá podporu i Justin Bieber a Demi Lovato

Rodina však Chloe přemluvila, aby na ples šla. Její strýc navíc udělal překrásné a nečekané gesto, které dívce dalo pocit bezpečí. Pomocí svých kamarádů uspořádal obrovský výjezd motorkářů, kterého se zúčastnilo až 126 drsných chlápků s nabušenými stroji. Ti za sebou táhli nápis: „Motorkáři proti násilníkům“ a Chloe doprovodili až na místo, kde se školní ples konal. „Byl to velký šok, když jsme slyšeli, jak se motory a všichni motorkáři objevili – nečekala jsem to,“ řekla studentka pro web DailyMail.

 

Zdroj: Boredpanda

6 věcí, kterým byste měli říct sbohem, pokud chcete žít v klidu a pohodě

Články, které by tě mohly zajímat