Právě vysíláme

Šílenství kolem závodu URBAN CHALLANGE. Unikátní běh v Bohnicích registruje rekordní zájem

20. dubna 2018 9:02
Šílenství kolem závodu URBAN CHALLANGE. Unikátní běh v Bohnicích registruje rekordní zájem

Unikátní běh, jedinečná atmosféra. Psychiatrická nemocnice Bohnice přivítá 21. dubna městský běh s názvem Urban Challenge, jehož cílem je překonání minimálně pětadvaceti typicky městských překážek na okruhu dlouhém pět kilometrů.

Pořadatelé pro účastníky připravili pětikilometrový okruh, během nějž budou muset účastníci překonat nevšední nástrahy. Přeskakování aut, lezení přes popelnice nebo běh sklepením, to je pouze část unikátní mise, se kterou se budou muset popasovat. Závodit můžou i děti, které mají na akci speciálně připravené okruhy v délce 900 m a 1 800 m.

Urban Challenge v Bohnicích otevírá již třetí ročník seriálu městských závodů. „I díky úspěšným předchozím letům registrujeme rekordní zájem o pražský běh. Loni v Praze startovalo dva a půl tisíce běžců, letos čekáme účast ještě výrazně vyšší,“ tvrdí jeden z organizátorů akce Ivan Šlehobr.

Po Praze se Urban Challenge přemístí do Brna, na trať v areálu Královopolská vyrazí nadšenci 16. června. Letošní seriál bude ukončen závodem v Ostravě, který se koná 25. srpna.

Registrace čekají na stránkách www.urbanchallenge.cz!

 

Leváci jsou lepší ve sportu

Články, které by tě mohly zajímat