Právě vysíláme

Skvělá show FAST & FURIOUS LIVE se přesouvá na leden! Máme vše co potřebujete vědět

26. července 2018 9:10
Skvělá show FAST & FURIOUS LIVE se přesouvá na leden! Máme vše co potřebujete vědět

Dvouhodinová, adrenalinem nabitá show plná na milimetr spočítaných kaskadérských kousků, které překonávají veškeré fyzikální zákony – to vše nabídne neuvěřitelné představení Fast & Furious Live! Organizátoři mají pro fanoušky důležitou zprávu: show se nakonec uskuteční 5. ledna 2019! Řekneme vám důvod změny a info ohledně lístků.

Velkolepá show Fast & Furious Live již brzy zavítá do Prahy! Divákům se představí nejen ta nejoblíbenější Fast & Furious vozidla – částečně dokonalé repliky vyrobené na zakázku pro tuto show tvůrcem filmových aut Dennisem McCartheym, částečně přímo filmové originály (např. Domův legendární Dodge Charger nebo slavný Flipcar z Fast & Furious 6). Organizátoři si ale dovolují oznámit, že show se přesouvá z původních termínů, tedy z 21. a 22. září, 2018, na sobotu 5. ledna 2019. Důvodem jsou nepředvídané logistické změny.

ČTĚTE TAKÉ: Soutěž s velkolepou a adrenalinem nabitou show FAST & FURIOUS LIVE

Nesmutněte! Vaše lístky zůstanou nadále platné. Organizátoři z JV Agentury vzkazují: „Pokud se z vážných důvodů nebudete moci nového termínu zúčastnit, obraťte se, prosím, na prodejní místo, kde jste vstupenky zakoupili, v termínu od 23. července do 31. srpna 2018.

O show Fast & Furious Live nelze přijít. Díky nejmodernějším 3D projekčním technologiím se představení přesune i na klíčové lokace a kultovní scény z celé filmové série. Diváci budou tak doslova vtaženi do fascinujícího světa Fast & Furious. Jednotící dějovou linku celé show představuje pátrání po neustále unikajícím super-zločinci, kterým diváky provází charizmatická dvojice moderátorů – okouzlující Elysie Wren a mužného Marka Ebulueho v rolích automobilové závodnice a federálního agenta.

Tisíce špičkových kaskadérů a řidičů se ucházely o příležitost vystupovat v této show. Po mnoha náročných konkurzech se podařilo vybrat skupinu profesionálů, která v rámci příprav na světové turné prošla tvrdým 4měsíčním výcvikovým kempem. Spolu s nimi tvoří kompletní tým i nejlepší parkouristé. Výsledné mezinárodní obsazení je zárukou, že si diváci vychutnají neuvěřitelné akce a kaskadérské kousky, které naživo nebyly nikdy dříve k vidění. A dosavadní divácké ohlasy po londýnské premiéře a několika následných reprízách napovídají tomu, že si představení užijí celé rodiny.

Zapište si změnu do kalendáře! O tohle nesmíte přijít!

5 důvodů, proč si psát deníček i v dospělosti

Články, které by tě mohly zajímat