Právě vysíláme

SKVĚLÁ ZPRÁVA Z BRITÁNIE: Královská rodina se rozroste o dalšího člena!

8. června 2018 16:10
SKVĚLÁ ZPRÁVA Z BRITÁNIE: Královská rodina se rozroste o dalšího člena!

Britská královská rodina zažívá krásné období. Jen co vévodkyně Kate porodila dalšího chlapečka a princ Harry se oženil, přišla na řadu další skvělá zpráva.

Sestra vévodkyně Kate, manželky britského prince Williama, je těhotná! Spekulace britských médií Pippa Middleton potvrdila ve sloupku pro časopis řetězce supermarketů Waitrose. Čtyřiatřicetiletá Pippa Middleton by se měla prvního potomka dočkat krátce poté, co její starší sestra na svět přivedla již třetí dítě.

Radostnou novinu o svém těhotenství Pippa odhalila ve sloupku, který se věnuje fitness. Za sebou má první trimestr, na rozdíl od své sestry, která při všech třech těhotenstvích trpěla silnou ranní nevolností, a neúčastnila se proto žádných veřejných akcí, Pippa prožila prvních dvanáct týdnů jiného stavu bez komplikací. „Mohla jsem dál pokračovat, jak jsem zvyklá,“ napsala.

ČTĚTE TAKÉ: Vévodkyně KATE porodila chlapečka v prostředí luxusní porodnice. Neuvěříte, jaký komfort měla k dispozici!

Pippa Middleton se v květnu loňského roku provdala za finančníka Jamese Matthewse. Její starší sestra, vévodkyně Kate, má už tři děti. Nejstaršímu Georgovi jsou čtyři a prostřední Charlotte tři. Nejmladší syn Louis se narodil na konci letošního dubna.

Zdroj: ČTK, Toronto Star

Galerie: Vévodkyně Kate po porodu vs. normální smrtelnice po porodu

Články, které by tě mohly zajímat