Právě vysíláme

Slavný youtuber pořádně rozzuřil fanoušky. V lese natočil mrtvolu sebevraha!

5. ledna 2018 11:10
Slavný youtuber pořádně rozzuřil fanoušky. V lese natočil mrtvolu sebevraha!

Japonský les Aokigahara je proslulý tím, že v něm spáchala sebevraždu už stovka lidí. Na místo se s kamerou vydal americký youtuber Logan Paul, aby les prozkoumal. Na výsledné video se poté strhla obrovská vlna kritiky. Tohle už Logan vážně přehnal!

Populární youtuber chtěl se svými přáteli v lese stanovat a zřejmě doufal, že na místě opravdu najde na nějakou mrtvolu člověka, který se rozhodl ukončit svůj život. A opravdu! Zanedlouho Logan narazil na muže, který se na stromu oběsil.

Jelikož si mladík celý svůj „výlet“ natáčel, můžeme vidět, jak hloupě se v tu chvíli zachoval. Mrtvého muže začal natáčet zblízka a několikrát dokonce prohodil i několik opravdu nevhodných poznámek.

Ihned, jak se video objevilo na internetu, na se youtubera strhla obrovská vlna kritiky. Loganovi nadávají nejen fanoušci, ale i ostatní slavní youtubeři jako Aaron Paul či PewDiePie, kteří mu vzkazují, že tohle se natáčet opravdu nemělo a mladík to vážně přehnal.

Logan už se za video omluvil. „Nikdy jsem to neměl zveřejnit, měl jsem vypnout kameru. Spoustu věcí jsem měl udělat jinak, jenže neudělal. Z hloubi srdce je mi to líto. Jsem ze sebe znechucený a zklamaný,“ řekl.

Jaký názor máte na celou kazu vy? Opravdu už Logan překročil všechny meze, nebo se celá věc až zbytečně moc řeší?

 

Zdroj: Refresher

Děsivé panenky, které byste nedali ani největšímu nepříteli

Články, které by tě mohly zajímat