Právě vysíláme

Sleduj první várku FLASHBACKŮ pro tento týden!

16. února 2018 10:15
Sleduj první várku FLASHBACKŮ pro tento týden!

Dario G – Sunchyme Úspěšná skladba z roku 1997 obsadila 2. místo v žebříčku UK Singles Chart a 1. místo v americké hitparádě Hot Dance Club Play. https://www.youtube.com/watch?v=1YTqmMDd3zs   All-4-One – I Swear Americká vokální čtveřice v roce 1994 vydala píseň s názvem I Swear, která rozpoutala šílenství a zajistila skupině obrovskou popularitu. Není divu, tato […]

Dario G Sunchyme
Úspěšná skladba z roku 1997 obsadila 2. místo v žebříčku UK Singles Chart a 1. místo v americké hitparádě Hot Dance Club Play.

https://www.youtube.com/watch?v=1YTqmMDd3zs

 

All-4-OneI Swear
Americká vokální čtveřice v roce 1994 vydala píseň s názvem I Swear, která rozpoutala šílenství a zajistila skupině obrovskou popularitu. Není divu, tato romanťárna se vám okamžitě vryje pod kůži.

 

Ice MCIt’s A Rainy Day
Rok 1994 byl velmi vydařený. Dalším hitem, který v tomto období vznikl, byl song It’s A Rainy Day, se kterým se proslavil rapper Ice MC. Tato vypalovačka nesměla chybět na žádném mejdanu.

 

Crowded HouseWeather With You
Crowded House
je australská rocková skupina, kterou založil roku 1985 v Melbourne novozélandský zpěvák a skladatel Neil Finn. Song Weather With You vznikl v roce 1992 a obsadil přední příčky světových hitparád.

 

JamiroquaiCosmic Girl
Jamiroquai
je britská multižánrová hudební skupina, která ve své hudbě propojuje jazz, funk, soul a disco. Jejím frontmanem a hlavní tváří je po celou dobu její existence zpěvák a skladatel Jason Kay. Jamiroquai byli počátkem 90. let nejvýznamnější hudební skupinou, spojenou s příchodem acid jazzu.

Články, které by tě mohly zajímat