Právě vysíláme

Sledují míč a mrkají po hráčích. Přinášíme vám ty nejvíc sexy fanynky fotbalového Mistrovství v Rusku!

21. června 2018 9:10
Sledují míč a mrkají po hráčích. Přinášíme vám ty nejvíc sexy fanynky fotbalového Mistrovství v Rusku!

Událostí června 2018 je bezesporu Mistrovství světa ve fotbale, které se koná v Rusku. Šampionát bedlivě sleduje celá planeta a všichni jsou zvědaví, jak to letos dopadne. Hlavním předmětem zájmu však nejsou jenom fotbalisté. I na krásné fanynky se každý milovník kopané jistě rád koukne.

Fotbalu nefandí jen chlapi. Na to, jak se sportovci honí na hřišti za míčem, se rády kouknou i ženy. A dokonce i sexy ženy, které fotbal sledují hodně spoře oblečené.

Zde jsou ty nejvíc sexy fanynky Mistrovství světa ve fotbale 2018:

Nissu Cauti (Peru)

Krásné brunetce se přezdívá „Přítelkyně peruánského nároďáku“. Nechybí totiž na žádném utkání, které reprezentace Peru odehraje. Na tribunu navíc chodí pořádně sexy oblečená. Její nápis na prsou „Co je moje, je i tvoje“ navíc opravdu mluví za vše.

 

Suzy Cortez (Brazílie)

Suzy je v Brazílii moc dobře známá. Vyhrála totiž celonárodní soutěž o nejkrásnější zadeček. Tmavovlasá kočka prý miluje fotbal odjakživa. Nejvíce však fandí Messimu, jehož dres nosí vážně často.

ČTĚTE TAKÉ: TOP 10 partnerek hráčů fotbalového mistrovství světa! Která z nich je nejvíc sexy?

Maria Liman (Rusko)

To, že jsou Rusky opravdu kočky, dokazuje playmate Maria Liman. Tahle kráska navíc na svém Instagramu slibuje, že pokud Rusové vyhrají zápas, ukáže fanouškům své další nahé fotografie. Pánové by se teda vážně měli snažit, že?

 

Ana Braga (Brazílie)

Ana žije už delší dobu v Americe. Její srdce je však stále v Brazílii. To ostatně dokazuje i na Instagramu, kde zveřejnila snímek, jak tankuje v národním fotbalovém dresu.

 

Zdroj: Instagram

8 neošklivějších fotbalových dresů v historii

Články, které by tě mohly zajímat