Právě vysíláme

Šokovaná sestřička našla svého přítele na urgentním příjmu. To, co se stalo potom, jí vyrazilo dech!

6. listopadu 2017 13:10
Šokovaná sestřička našla svého přítele na urgentním příjmu. To, co se stalo potom, jí vyrazilo dech!

Muži obvykle žádají svou partnerku o ruku tak, že vyberou nějaké romantické místo a posléze před ní pokleknou s prstenem v ruce. Američan Joseph Elkins si připravil na svou přítelkyni Shannon opravdu zvláštní zásnuby. Svou budoucí ženu překvapil v nemoci, když předstíral, že je jedním z pacientů.

Shannon pracuje už mnoho let jako zdravotní sestra. Když jednoho dne vešla do místnosti na urgentním příjmu, nevěřila vlastním očím.  Na posteli ležel její přítel a vypadalo, že se mu stala nějaká těžká nehoda a je v ohrožení života. Shannon zůstala jako opařená. Prvotní šok se však během vteřiny proměnil ve štěstí. Její přítel Joseph vstal z lůžka, sundal dýchací masku a poklekl na zem.

Z celé události bylo pořízeno video. „Pane bože, tohle mi nedělejte,“ říká Shannon, když překvapená sundavá latexové rukavice. To, že jí přítel požádá o ruku přímo v její práci, určitě nečekala.  Její odpověď na životní otázku však byla samozřejmě kladná. Svatba proběhla na jaře 2017 a manželé už se těší, až oslaví své první výročí.

Zdroj: DailyMail

Exkluzivně: Znáte jazyk internetových seznamek? Máme pro vás slovník!

Články, které by tě mohly zajímat