Právě vysíláme

SOUNDTRACKY Evropy 2 tě naladí na tu nejlepší filmovou vlnu. Poznáš je všechny?

15. prosince 2017 15:30
SOUNDTRACKY Evropy 2 tě naladí na tu nejlepší filmovou vlnu. Poznáš je všechny?

Paula Cole – I Don’t Want To Wait Paula Cole je americká zpěvačka a textařka. Roku vyhrála cenu Grammy Award za nejlepšího nováčka roku. Singl I Don´t Want To Wait byl použit jako úvodní znělka k televiznímu seriálu Dawsonův svět. The Pierces – Secret The Pierces je skupina skládající se ze sester Allison a Catherine […]

Paula Cole – I Don’t Want To Wait
Paula Cole je americká zpěvačka a textařka. Roku vyhrála cenu Grammy Award za nejlepšího nováčka roku. Singl I Don´t Want To Wait byl použit jako úvodní znělka k televiznímu seriálu Dawsonův svět.

The Pierces – Secret
The Pierces je skupina skládající se ze sester Allison a Catherine Pierce. Jejich nejznámější hit “Secret“, který vznikl roku 2007, se stal soundtrackem k televiznímu seriálu Pretty Little Liars.

Remy Zero – Save Me
Remy Zero je americká skupina založená v Birminghamu v Alabamě roku 1989 a hrající alternativní rock. Jejich populární hit “Save Me“ zná celý svět díky neméně populárnímu seriálu Smallville.

Rudimental feat. Ed Sheeran – Bloodstream
Rudimental je anglická elektronická hudební skupina vydávající pod Asylum Records a pod nezávislým hudebním vydavatelstvím Black Butter. Členové kvarteta jsou Piers Agget, Amir Amor, Kesi Dryden a DJ Locksmith. Jejich skladba Bloodstream se stala znělkou k seriálu Teen Wolf.

Love Spit Love – How Soon Is Now?
Love Spit Love je alternativní rocková skupina pocházející z New Yorku. Hrají od roku 1992 a mezi jejich nejznámější skladby patří jednoznačně hit How Soon Is Now?, který vznikl roku 1997 a stal se úvodní znělkou k seriálu Čarodějky.

4 nejkouzelnější vánoční písně, bez kterých byste nezažili ten pravý Štědrý den

Články, které by tě mohly zajímat