Právě vysíláme

SOUNDTRACKY Evropy 2 v tobě probudí absolutní filmovou náladu! Který se ti líbí nejvíc?

17. listopadu 2017 15:30
SOUNDTRACKY Evropy 2 v tobě probudí absolutní filmovou náladu! Který se ti líbí nejvíc?

Train – Drive By Train je americká pop rocková skupina ze San Francisca založená roku 1997. Kapelu tvoří 5 členů Patrick Monahan, Luis Maldonado, Hector Maldonado, Drew Shoals a Jerry Becker. Jejich skladba Drive By vznikla k filmu 90210: Nová generace. Counting Crows – Colorblind Counting Crows jsou americká rocková kapela, která se stala velice […]

Train – Drive By
Train je americká pop rocková skupina ze San Francisca založená roku 1997. Kapelu tvoří 5 členů Patrick Monahan, Luis Maldonado, Hector Maldonado, Drew Shoals a Jerry Becker. Jejich skladba Drive By vznikla k filmu 90210: Nová generace.

Counting Crows – Colorblind
Counting Crows jsou americká rocková kapela, která se stala velice populární v roce 1994 po vydání debutového alba August and Everything After na kterém představili svůj první hit „Mr. Jones“. Skladba Colorblind vznikla jako soundtrack k filmu Velmi nebezpečné známosti.

Massive Attack – Unfinished Sympathy
Massive Attack je britská triphopová skupina, založená v Bristolu roku 1988. Původní trio Robert Del Naja, Grantley Marshall a Andrew Vowles bylo v Bristolu známé coby sound system The Wild Bunch. Jejich první album Blue Lines je nadmíru důležité. Singl Unfinished Sympathy se objevil ve filmu Někdo se dívá.

3OH!3 feat. Katy Perry – Starstrukk
3OH!3 je americké hudební duo zaměřující se na elektro styl. Jejich hit Starstrukk, který vznikl ve spolupráci s Katy Perry roku 2010, se stal úvodní znělkou k romantické komedii Rande v Římě.

 

https://www.koule.cz/novinky/dojemna-galerie-adoptovali-fenku-ted-je-nejlepsi-kamoskou-jejich-male-dcery/

Články, které by tě mohly zajímat