Právě vysíláme

SOUNDTRACKY Evropy 2 v tobě probudí totální filmovou náladu! Znáš je všechny?

24. listopadu 2017 15:30
SOUNDTRACKY Evropy 2 v tobě probudí totální filmovou náladu! Znáš je všechny?

Tears For Fears – Everybody Wants To Rule The World Tears For Fears je britská pop rocková skupina založená roku 1981 Rolandem Orzabaeml a Curtem Smithem. Skladba Everybody Wants To Rule The World vznikla roku 1985 k 2. sérii seriálu Mr. Robot a získala cenu BRIT Award za nejlepší britský singl. Capital Cities – One […]

Tears For Fears – Everybody Wants To Rule The World
Tears For Fears je britská pop rocková skupina založená roku 1981 Rolandem Orzabaeml a Curtem Smithem. Skladba Everybody Wants To Rule The World vznikla roku 1985 k 2. sérii seriálu Mr. Robot a získala cenu BRIT Award za nejlepší britský singl.

Capital Cities – One Minute More
Capital Cities je americké indie popové duo z Los Angeles, které vzniklo roku 2010 Ryanem Merchantem a Sebu Simonianem. Skladba One Minute More vznikla jako soundtrack k filmu Iron Man 3.

Ellie Goulding – Love Me Like You Do
Ellie Goulding je anglická zpěvačka, textařka a kytaristka. Ovládá ale i hru na klarinet, bicí a mandolínu. Proslavila se především díky úspěchu v anketě BBC Sound of 2010 a vítězstvím Ceny kritiků na BRIT Awards. Její hit Love Me Like You Do se stal soundtrackem k filmu Padesát odstínů šedi.

Hozier – Better Love
Andrew Hozier-Byrne, známý jako Hozier, je irský hudebník a zpěvák. V roce 2013 debutoval se svým EP Take Me to Church, které obsahovalo stejnojmenný singl, za nějž si vysloužil nominaci na Grammy Award a MTV Europe Music Award. Skladba Better Love vznikla k filmu Legenda o Tarzanovi.

Madonna – Another Suitcase In Another Hall
Madonna Louise Veronica Ciccone Ritchie, známá hlavně jen jako Madonna, je populární americká zpěvačka, skladatelka, tanečnice, herečka, režisérka, producentka, módní ikona a spisovatelka. V 80. letech byla označována za sexuální symbol. Skladba Another Suitcase In Another Hall vznikla k filmu Evita.

Články, které by tě mohly zajímat