Právě vysíláme

SOUNDTRACKY Evropy 2 ve vás probudí tu nejlepší filmovou náladu!

20. října 2017 15:30
SOUNDTRACKY Evropy 2 ve vás probudí tu nejlepší filmovou náladu!

Idina Menzel – Let It Go Idina Menzel celým jménem Idina Kim Menzel, je americká herečka, zpěvačka a textařka. Vyhrála cenu Tony za roli v muzikálu Wicked. Její skladba Let It Go zazněla ve filmu Ledové království. Blondie – Call Me Blondie je americká hudební skupina. Dobu své největší slávy prožila v sedmdesátých a částečně […]

Idina Menzel – Let It Go
Idina Menzel celým jménem Idina Kim Menzel, je americká herečka, zpěvačka a textařka. Vyhrála cenu Tony za roli v muzikálu Wicked. Její skladba Let It Go zazněla ve filmu Ledové království.

Blondie – Call Me
Blondie je americká hudební skupina. Dobu své největší slávy prožila v sedmdesátých a částečně i osmdesátých letech. Asi nejznámější song Heart of Glass vyšel na desce Parallel Lines roku 1978. Jejich skladba Call Me zazněla ve filmu Americký gigolo.

Linkin Park – What I’ve Done
Linkin Park je americká rocková kapela založená v roce 1996, původem z Kalifornie. Skupina se proslavila svým debutovým albem Hybrid Theory, které prodalo po celém světě více než 29 milionu kusů. Jejich hit What I´ve Done zazněl ve filmu Transformers.

Charli XCX – Boom Clap
Charli XCX, vlastním jménem Charlotte Emma Aitchison je anglická zpěvačka. Narodila se v Cambridge skotskému otci a ugandské matce. Její singl Boom Clap se stal soundtrackem k filmu Hvězdy nám něpřály.

Prince – Purple Rain
Prince Rogers Nelson byl americký zpěvák, multiinstrumentalista, textař, producent, podnikatel, sexsymbol a výrazná osobnost hudební scény. Jeho hit Purple Rain vznikl k filmu Purpurový déšť.

Články, které by tě mohly zajímat