Právě vysíláme

SOUNDTRACKY Evropy 2 ve vás probudí tu nejlepší filmovou náladu!

3. listopadu 2017 15:30
SOUNDTRACKY Evropy 2 ve vás probudí tu nejlepší filmovou náladu!

Lana Del Rey – Young And Beautiful Elizabeth Woolridge Grant, známá pod uměleckým pseudonymem jako Lana Del Rey, je americká zpěvačka a skladatelka. Její skladba Young and Beautiful se stala úvodní znělkou k filmu Velký Gatsby. James Bay – Need The Sun To Break James Bay je britský zpěvák, textař a kytarista. Vydal tři EP […]

Lana Del Rey – Young And Beautiful
Elizabeth Woolridge Grant, známá pod uměleckým pseudonymem jako Lana Del Rey, je americká zpěvačka a skladatelka. Její skladba Young and Beautiful se stala úvodní znělkou k filmu Velký Gatsby.

James Bay – Need The Sun To Break
James Bay je britský zpěvák, textař a kytarista. Vydal tři EP s názvy The Dark of the Morning, Let It Go a Hold Back the River. Jeho debutové album Chaos and the Calm vyšlo roku 2015. Skladba Need The Sun To Break vznikla k filmu Vesmír mezi námi.

Jaroslav Uhlíř & Zdeněk Svěrák- Není nutno
Známá česká písnička Není nutno pochází z pohádky Tři veteráni a jejími autory je legendární český dramatik, scenárista, herec, autor písňových textů a spisovatel Zdeněk Svěrák a neméně slavný herec, skladatel populární a filmové hudby, zpěvák, komik a klavírista Jaroslav Uhlíř.

Roxette – It Must Have Been Love
Roxette je švédské duo, které tvoří skladatel, zpěvák a kytarista Per Gessle a zpěvačka Marie Fredriksson. Jméno „Roxette“ pochází z názvu písničky skupiny Dr. Feelgood. Hit It Must Have Been Love zazněl ve filmu Pretty Woman.

The Lumineers – Ho Hey
The Lumineers jsou americká folkrocková hudební skupina z Denveru v Coloradu. Zakládajícími členy jsou Wesley Schultz a Jeremiah Fraites, k nimž se postupně přidali další hudebníci. Skupina existuje od roku 2002. Skladba Ho Hey mnohokrát zazněla v seriálu Doktorka z Dixie.

Články, které by tě mohly zajímat