Právě vysíláme

Stovky balónků, smích, dojetí, nostalgie… Dnes slavila Evropa 2 své 25. narozeniny

20. března 2015 20:15
Stovky balónků, smích, dojetí, nostalgie… Dnes slavila Evropa 2 své 25. narozeniny

Evropa 2 dnes oslavila své 25. narozeniny a my jsme pro moderátory připravili překvapení.

Ráno jsme si přivstali a nachystali jsme už pro Ranní show pompézní příchod do studia. Na členy celého našeho moderátorského týmu čekaly stovky balónků s fotkami z 25 let existence rádia. Fotogalerii najdete zde.

„Balónkové překvapení bylo super – budu si to pamatovat celý život, v životě jsem neviděl tolik balonku s tolika vzpomínkovými fotkami. Jsem moc rád, že jsem součástí skvělé éry jako je a bude Evropa 2,“ řekl k překvapení Pája Cejnar.

Celé speciální narozeninové vysílání začalo samozřejmě fenoménem – Ranní show.

Ráno tak bylo plné těch největších hitů z éry našeho rádia, hostem vysílání byl prezident společnosti Michel Fleischmann, který stál u zrodu Evropy 2. Vzpomínali jsme na legendární rubriky éteru a na všechny z nás dolehla slavnostní nálada. Záznamy z Ranní show si můžete poslechnout tady.

Zorka se vrátila do dětských let díky lízátkům a héliu z balónků (což jste mohli slyšet i v éteru – občasné pomlasknutí).

Tomáš a Jindra z Odpolední show pak se svojí kolegyní Zorkou vypustili mega balón s dopisem a s luxusní výhrou pro toho, kdo dopis najde.

Den plný balónků, smíchu, legrace, vzpomínek, nostalgie byl právě díky vám. Díky tomu, že jsme a můžeme být s vámi těch krásných 25 let.

Děkujeme také firmě mojeparty.cz za nádhernou výzdobu našeho rádia. Užili jsme si skvělý den 🙂

Články, které by tě mohly zajímat