Právě vysíláme

Studentka přišla o nohy, ale život bere s humorem a na seznamku napsala inzerát, kterým odrovnala tisíce lidí

20. listopadu 2017 16:10
Studentka přišla o nohy, ale život bere s humorem a na seznamku napsala inzerát, kterým odrovnala tisíce lidí

Studentce Mandy Horvath se před třemi lety stala ošklivá příhoda, která ji připravila o obě nohy. Začalo to na party, kde si dala pár piv a do jednoho z nich jí někdo přisypal drogu, po které měla být povolnější. Ona z ní však na chvíli doslova “zešílela“ a posléze běhala po železniční trati, kde ji srazil vlak.

Ač by se mohlo zdát, že dívka prokleje celý svět a už nikdy se z traumatu nevzpamatuje, stal se přesný opak. Mandy se nějaký čas po nehodě vzchopila a rozhodla se, že ji zdravotní postižení neodstřihne od života, který miluje.

Nyní už bere vše s naprostým nadhledem, a dokonce si vytvořila vtipný účet na seznamce Tinder, kde si s černým humorem dělá legraci ze svých chybějících nohou frázemi jako “Nikdy před tebou neuteču“, “Obvykle se cítím jako stand up komik“, apod. Humor jí totiž pomáhá překonávat depresivní stavy a ulehčuje jí situaci.

Lidé její sarkasmus milují a často jí píšou zprávy, že je perfektní a chtějí se s ní poznat. Nějaký čas po nehodě byla uzavřená a nešťastná, ale pak se rozhodla opět randit a nevzdat se své šance na štěstí. Respekt!

 

Málo známé znamení horoskopu: Nejste to náhodou vy?

Články, které by tě mohly zajímat