Právě vysíláme

Sue a Noel spolu začali chodit jako náctiletí. Nyní mají 19 dětí a jejich rodina je ta největší v Británii

12. ledna 2018 16:10
Sue a Noel spolu začali chodit jako náctiletí. Nyní mají 19 dětí a jejich rodina je ta největší v Británii

První lásky většinou dlouho nevydrží a vztahy, které navážeme během dospívání, se obvykle rozpadnou. Existují však i výjimky, kdy se z prvního chození vyklube láska na celý život.

Sue a Noel z Velké Británie spolu začali chodit jako teenageři. Sue bylo pouhých 13 let a Noelovi osmnáct. Bezstarostný život zamilovaného páru skončil ve chvíli, kdy Sue zjistila, že je těhotná. Většina mladých kluků by se neplánovaného rodičovství zalekla a ihned by brala nohy na ramena. Noel však ukázal, jak i v pouhých osmnácti letech je vyspělý, a se svou přítelkyní se rozhodl zůstat.

Když bylo Sue 14 let, porodila syna Christophera.  Tři roky poté koupila společně s Noelem dům a šťastný pár se rozhodl, že se jejich rodina ještě rozroste. A to pořádně! Nyní mají Sue a Noel dohromady 19 dětí (jedenáct chlapců a devět dívek), přičemž kulatý počet překazila náhlá smrt miminka, které umřelo těsně po porodu. S tolika dětmi se rodina stala největší famílií v Británii.

Nejmladší je Archie, kterému jsou tři měsíce. Jeho staršími sourozenci jsou Christopher (28), Sophie (24), Chloe (22), Jack (20), Daniel (18), Luke (17), Millie (16), Katie (15), James (14), Ellie (12), Aimee (11), Joshua (10), Max (9), Tillie (7), Oscar (6), Casper (5), Hallie (2) a Phoebe (1).

Co myslíte, bude v plození dětí pokračovat po vzoru své maminky?

 

Zdroj: Littlethinks

Nejkrásnější fotky svateb roku 2017

Články, které by tě mohly zajímat