Právě vysíláme

Super tužka S Pen smart telefonu Galaxy Note8 je zase o krok dál

21. listopadu 2017 10:30
Super tužka S Pen smart telefonu Galaxy Note8 je zase o krok dál

Od svého uvedení na trh je tužka S Pen a telefony řady Galaxy Note nerozlučnou dvojkou. Nyní přichází s novými vylepšenými funkcemi. Jakými? Budete mrkat.

Zábavná funkce Live Message

Ve světě, v němž je osobní interakce stále vzácnější, kombinuje nová funkce Live Message jedinečné vlastnosti ručně psané poznámky s digitálními nástroji.
Stačí, když při psaní zprávy klepnete na tlačítko ve tvaru srdce na klávesnici, a můžete psát rukou animované zprávy, vytvářet živé emotikony nebo používat efekty jako třpyt, záře či inkoust.
Svým výtvorům pak můžete vdechnout život, když je budete jako animované GIF soubory v délce až 15 sekund sdílet prostřednictvím sociálních sítí.
Pro zachycení vybraných klipů z videí, jejich převod na animované GIF soubory a následné sdílení lze podobně použít funkci Smart Select, kterou je S Pen vybaven.

Vylepšené vytváření poznámek (při vypnuté obrazovce)

Jednou z nejoblíbenějších funkcí telefonů Note je Screen off memo, která uživatelům umožňuje snadno vytvářet a umisťovat poznámky a připomínky, které chtějí mít stále zobrazeny na displeji (Always On Display). Stejným způsobem, jakým byste si mohli zapsat poznámku na samolepicí papírek, můžete nyní po aktivaci příslušné funkce psát perem zprávy přímo na displej.
Novinkou u funkce Screen off memo v telefonu Galaxy Note8 je schopnost vytvářet až 100 stránek poznámek, jakož i přecházet na poznámky trvale zobrazované na displeji a provádět jejich úpravy.

Dokonalejší překlad

Displey telefonu dokáže rozpoznat blízkost chytré tužky S Pen už ze vzdálenosti 14 milimetrů a pokud ho budete držet v této vzdálenosti, můžete využít nespočet funkcí, kterými disponuje.
Jednou z nich je i vylepšené fungování překladače.  Stačí, když podržíte pero na textem, a můžete překládat slova až v 71 jazycích.
S Pen umí také převádět měrné jednotky a cizí měny.

Jakmile tuhle chytrou tužku vezmete jednou do ruky, nebude ji chtít odložit.

Dredaktorka Pavla bloguje: Tinder návod pro úspěšné seznámení


Články, které by tě mohly zajímat