Právě vysíláme

SUPPORT LESBIENS představili videoklip k singlu Movin‘ On. Tuhle pecku si nemůžeš nechat ujít!

5. prosince 2017 16:54
SUPPORT LESBIENS představili videoklip k singlu Movin‘ On. Tuhle pecku si nemůžeš nechat ujít!

Oblíbená tuzemská kapela Support Lesbiens chystá nové album Glow. Singl Movin‘ On je první vlaštovkou! Podívejte se na povedený videoklip.

Zatímco nový singl Support Lesbiens Movin‘ On bodoval v rádiových hitparádách a trvale se tak usadil mezi nejhranějšími skladbami, tak někde mezi Děvínem a Dívčími hrady padl poslední záběr ke stejnojmennému videoklipu.

„Příběh klipu Movin‘ On se přímo opírá o text a skutečnou událost, kterou byla takhle písnička inspirována. Byla to docela tvrdá lekce, kterou mi život nadělil, ale zároveň mě naučila respektu k sobě samému,” řekl zpěvák kapely Marco. „A přesto, že to bylo jedno z nejtěžších rozhodnutí, co jsem musel doposud v životě udělat, rozhodl jsme se, že si „zachráním život“, přestanu si před tím vším zakrývat oči a odejdu. A ani jednou jsem se už neohlédl zpátky. Posunout se dál – Movin‘ On – je prostě volba, kterou může udělat každý a když bude trpělivý, tak se ta změna vždy obrátí v jeho prospěch,“ dodává Marco, který je zároveň spoluautorem písničky. O hudbu se postaral Hynek Toman, o mix a master Ecson Waldes z Biotech studia. Ve skladbě si zahostoval i kytarista Pepa Flores, který hraje např. s Tonyou Graves.

Support Lesbiens se momentálně zavřeli do studia, kde zkouší a pracují na materiálu na novou desku, která by měla vyjít v druhé polovině příštího roku. Další singl plánuje kapela na leden 2018.

Beyoncé za poslední rok vydělala nejvíc ze všech zpěvaček. Jak jsou na tom její kolegyně?

Články, které by tě mohly zajímat