Právě vysíláme

Svého hubeného přítele si nezasloužíš, nadávali hateři plnoštíhlé blogerce. Ta je za to ukázkově setřela!

9. ledna 2018 14:10
Svého hubeného přítele si nezasloužíš, nadávali hateři plnoštíhlé blogerce. Ta je za to ukázkově setřela!

Populární plus-size blogerka Melissa Gibson má pár kil navíc, za které se rozhodně nestydí a už dlouhou dobu přesvědčuje své čtenářky, aby se měly rádi takové, jaké jsou. A ačkoliv je ona sama se svým tělem spokojená, najde se hodně lidí, pro které její plnoštíhlá postava představuje velký problém. Někteří lidé si dokonce myslí, že si Melissa ani nezaslouží chodit se svým přítelem Johnathanem, který je velmi hubený.

Když Melissa zveřejnila na Silvestra fotografii, kde objímá svého partnera, jistě netušila, jak velkou odezvu vyvolá. Kolem snímku se rozpoutala vášnivá diskuze, v níž se komentující dohadovali, jestli si plnoštíhlá blogerka vůbec takto hezkého přítele zaslouží, a jak je vůbec možné, že takto hubený kluk může milovat někoho, jako je ona.

Jelikož ale Melissa zůstala nad věcí a zlé komentáře jí absolutně nerozhodily, svým takzvaným „haterům“ poslala prostřednictvím Instagramu jasný vzkaz.

„Jsme přesně to, co ten druhý chce. A naše těla jsou toho součástí. Není to žádný fetiš, je to prostě přirozené.  Když tedy na mě pokřikujete své vlastní nejistoty, uvědomte si, že já tu vaši hru nehraji. Neřídím se vašimi pravidly. 2018 je rokem lásky, která není definována věkem, váhou, pohlavím, sexualitou, náboženstvím, nebo etnickým původem,“ napsala Melissa a my jí za tyto slova tleskáme. Přesně tak to má totiž v lásce být.

Zdroj: The Sun

Jaký typ lásky najdete v roce 2018? Poznáte to na základě znamení zvěrokruhu

Články, které by tě mohly zajímat