Právě vysíláme

Tak pozor! STEVEN SPIELBERG zveřejnil zásadní informaci. Příští INDIANA JONES bude pravděpodobně žena! Tipneš si, která?

7. dubna 2018 13:10
Tak pozor! STEVEN SPIELBERG zveřejnil zásadní informaci. Příští INDIANA JONES bude pravděpodobně žena! Tipneš si, která?

Žena v roli Indiana Jones? Kdo nahradí legendárního herce Harrisona Forda, který si tuto postavu zahrál hned ve čtyřech dílech?

Jeden z nejžádanějších amerických režisérů Steven Spielberg nedávno odtajnil informaci, že další obsazení do role nejoblíbenějšího archeologa Indiana Jonese získá pravděpodobně žena. Kdo to však bude není zatím jisté. Šušká se, že se ze jména Jones změní na ženské Joan. Také se spekuluje o dvou možnostech obsazení. A to o Charlize Theron, o které se mluvilo i jako o ženské verzi Jamese Bonda, a Anně Kendrick, která natočila vtipné video z dílu Indiana Jones a Poslední křížová výprava. Co myslíš, která z hereček se na roli Joan hodí líp?

Pátý díl tohoto úspěšného dobrodružství přijde do kin v roce 2020 a hlavní roli si ještě zahraje Harrison Ford, ale jak sám režisér sdělil, bude to jeho poslední díl. Přeci jen už je tomuto zkušenému herci 75 let, a to už na dobrodružné výpravy není. Tak uvidíme, na koho se v budoucnosti budeme těšit!

ČTĚTE TAKÉFilm READY PLAYER ONE: Hra začíná přišel právě do kin! Mrkni na co se můžeš těšit

 

Zdroj: Maxim, YouTube

Kdyby Hry o trůny vytvořilo studio Disney

Články, které by tě mohly zajímat